Dragon Ball
Dragon Ball

Dragon Ball’ın Son Oyunu Project Z Duyuruldu

Animeciler için Dragon Ball son oyunu olan Project Z duyusu gerçekleşti. Bandai Namco, aynı gün içerisinde verdiği iki Dragon Ball Z haberiyle oyun serisi tutkunlarını sevindirdi. Sadece oyun serisi değil aynı zamanda animeciler için de büyük bir haber.

Dragon Ball Z hayranları için mükemmel olan bu durum, önce Dragon Ball FighterZ’ın ikinci sezonun ilk fragmanı yayınlanmış oldu. Sonra ise Bandai Namco’dan Dragon Ball Game: Project Z’nin duyurusuyla video yayınlamasın da bulundu.

Dragon Ball

Project Z, hikâye konusuyla ve anlatımı açısından Dragon Ball’in evreninde en başında olayların hikâye odak noktası olacaktır. Yayınlanmış olan fragmanda gördüğümüz kadarıyla Goko’yu serbest dünya oynaşında koştururken görsek de şu an için kesin bir şey söyleyemeyiz. Şu an için erken olsa da ilerleyen zamanlarda nasıl olduğunu göreceğiz.

PC, PS4 ve Xbox One için oyunun bu yıl içinde piyasaya sunumunun gerçekleşeceği açıklamasında bulunuldu. E3 2019’da oyunda olan biteni en detaylı şekilde öğrenmiş olacağız. Şimdilik olan bilgiler bunlarla sınırlı ilerleyen zamanlarda animeciler için detaylı açıklamalarda bulunacağız.