dooge s90
dooge s90

Doogee S90, Rakiplerini Zorlayacak 5G Modülü Edinmeye Hazırlanıyor

Doogee S90, yeni 5G modülü edinmeye hazırlanıyor aynı zamanda rakiplerinin de bu durum sayesinde önüne geçecek.

Geçtiğimiz günlerde Doogee S90 resmi olarak duyurusu yapıldı. Kendisini endüstrinin kalan bölümünden ayırmayı hedefleyen modülleriyle birlikte gelecek olan cihaz, herkesin dikkatini çekecek olan modüllerini de tanıttı. Bildiğimiz modüllerin dışında yeni olan 5G modüllerini de piyasaya sunacağını söyleyen firma, yeni olan bu modül sayesinde bağlantı hızınız 10 kat daha da hızlanacaktır.

Doogee’ye göre 5G modülü 28 GHz spektrum kullanacak ve bu durum da firmanın ABD piyasasına açılmak istediğini de belirten bir durum. Aynı zamanda modül MediaTek’in 5G modeminden güç almış olacaktır. 3GPP bağımsız ağ özelliğiyle de uyum sağlayacaktır.

dooge s90
dooge s90

Doogee S90 4G’den 5G’ye Geçiş Nasıl Sağlanacak?

4G’den 5G’ye geçişi otomatik olarak uygulanacak, cihazda internette dolaşmak gibi basit kısımlar 4G üzerinden yapılacakken aynı zamanda indirme yapmak ve HD videolar izlemek de 5G üzerinden uygulanacaktır. Deneme kısmında 3,5 Gbit indirme hızına ulaşmış olan teknoloji, gerçek hayatta 1 Gbit’lik bir performans gösterimine sahip olacaktır. Aynı şekilde deneme süreçlerinde 1,2 Gbit yükleme hızlarına erişmiş cihaz doğal şartlarda 350 ila 450 Mbit değerlerine sahip olacaktır.