Deadpool 2 Ryan Reynolds

Deadpool 2 için Ryan Reynolds Yeni Görsel Paylaşımı

Sinema tarihinin en farklı filmlerinden biri olarak değerlendirilen Deadpool filmi, çizgi roman serisinden uyarlanan ilk filmiyle beraber büyük oranda ilgi toplamıştı. En başarılı yapımlardan biri olarak gösterilen Deadpool, şimdilerde ise ikinci filmiyle gündemde. Bu kez nasıl bir konuyla devam edeceği merakla beklenen Deadpool 2 filmine ilişkin yeni detaylarda gelmeye daevam ediyor. Son bilgi başrol oyuncusu Ryan Reynolds tarafından geldi. İşte detaylar.

Merakla beklenen Deadpool 2 filminin nasıl bir hikayeyi konu alacağı uzun süredir konuşuluyor. Filmin devam niteliğinde olacağı beklenirken en çok merak edilen ise filmde Deadpool karakterinin X-men ile ortak çalışıp çalışmayacağı. Yani ikinci filmde X-Men karakterlerinin de bulunup bulunmayacağı merakla bekleniyor.

Henüz bu konuda film hakkında pek fazla detay verilmediğini biliyoruz. Fakat vizyon tarihi yaklaştıkça filmin başrol oyuncusu tarafından yapılan paylaşımlar konu hakkında detayları da ortaya koymuş oldu. Ryan Reynolds tarafından yapılan son paylaşımda çekimler hakkında da bilgiler bulunuyor.

Deadpool 2 Ryan Reynolds

Ryan Reynolds Deadpool 2 Paylaşımı

Ünlü oyuncu tarafından yapılan paylaşımda film içerisinde X-Men karakterlerinin de konu edineceğine ilişkin tüyolar veriliyor. Çekimlerden bir kare paylaştığı görülen ünlü oyuncunun paylaşımında X-Men malikanesinin önünde Deadpool karakterinin bulunduğu görülüyor. Ayrıca paylaşımda ünlü ismin eklediği yorumda da benzer ifadelerin yer aldığı dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncu tarafından yapılan paylaşımla beraber bir nevi ikinci filmde X-Men karakterlerinin yer alacağı da doğrulanmış oldu. Söz konusu paylaşımdan sonra herhangi bir detay ya da yorum yapıldığını ise görmedik. Şimdi serinin ikinci filminde hangi karakterlerin yer alacağı merak konusu. İlk filmde yer alan X-Men kahramanlarının da olup olmayacağını henüz bilmiyoruz.