deadpool 2

Deadpool 2 Final Fragmanı Yayımlandı!

2016 yılında vizyona giren ve birçok izleyiciden tam not alan Deadpool aşırı iğrenç sahneleri, aşırı göndermelerle dolu ve bir o kadarda aksiyon dolu sahneleri ile sinema severlerin adeta gönlünde taht edindi. 18 Mayıs’ta seyirci ile buluşacak olan Deadpool 2’nin son fragmanı yayımlandı!

İlk filmin ardından çekilen ikinci filmde de sinemaseverler deyim yerindeyse yerinde duramayacak gibi duruyor. 18 Mayıs’ta vizyona girecek olan DeadPool 2 filminin son fragmanı yayımlandı. Film ile ilgili büyük ölçüde detaylar içeren fragmanda oldukça ilgi çekici göndermelerde yer alıyor. Baş rolünde Ryan Reynolds’un yer aldığı filmde kötü adamımız bu kez Cable olacak. Fragmanda DeadPool’un gelecekten gelen Cable’ı durdurabilmek için bir X-Force ekibini kurduğunu görüyoruz. Oldukça aksiyon ve komedi dolu filmde göndermelerde unutulmadı.

Thanos ve DC’ye Gönderme Yapıldı!

Deadpool’un Cable ile dövüştüğü bir sahnede Cable’a “Çok karanlık. DC evreninden gelmediğine emin misin?” sözlerini sarf ediyor. Justice League’de yaşanan CGI faciasına bir gönderme yapan Deadpool bir nevi Marvel’ın rakibi DC’yi tiye alıyor.

Fragmanın başında Thanos’a selam yollayan Deadpool bir hayli heyecanlı olacak gibi duruyor. Filmin bir kesitinde ise “Wolverin’i öldüren stüdyodan” yazması oldukça dikkat çekici. Sizce Wolverine geri dönebilir mi?