Darksider 3

Darksider 3 İçin Bilgisayarınızı Hazırlamaya Başlayın

Yaklaşık 6 sene sonra geri dönmesi beklenen efsane oyun serisi Darksider, Darksider 3 olarak yeniden geliyor. Yayınlanan duyurudan hemen sonra fragmanının yayınlanmasıyla doğrulanan oyunun şimdi ise sistem gereksinimleri hakkında yeni bilgiler yayınlandı. Darksider 3 oyununun sistem gereksinimleri neler?

Darksider yayınlanan iki oyunu ile bir anda en çok sevilen serilerden biri haline gelmişti. Oyunun konu aldığı hikayeler bir yana dursun oyunda kullanılan grafik yapısı ve oynanış dinamikleri de bir hayli ilgi toplamıştı. THQ’nun sevilen serilerinden biri olan yapımın devam serilerinin geleceğine de kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat ilginç bir şekilde oyunun devam serileri gelmedi. Bunun nedeni olarak ise yapım şirketinin yaşadığı düşüş belirtildi. Maddi olarak sıkıntıya giren firma sorunu çözemeyip iflas edince Darksider 3 iptal olan serilerden biri haline geldi.

Fakat sonunda el değiştiren THQ firmasından yeni bir açıklama geldi ve 6 sene sonra uyunun Darksider 3 serisinin yayınlanacağı açıklandı. Hatta sadece sözle kalmayan açıklamada Darksider 3 oyunu için yeni bir fragmanla beraber oyunda yer alacak olan yapı da ortaya koyuldu. Bir kez daha karanlıklar ülkesinde geçecek olan oyunda bu kez amacın 7 büyük günahı yok etmek olduğunu da Darksider 3 fragman haberimizde paylaşmıştı. Yeniden gelmesi serinin hayranlarını sevindirirken şimdi ise Darksider 3 oyunu için beklenen sistem gereksinimleri yayınlandı.

Darksider 3 İçin Sadece Minimum Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Oyunun fragmanından sonra yayınlanan yeni bir dosyayla beraber sistem gereksinimleri içinde haberler verilmiş oldu. Dönemine göre ilk iki oyununda başarılı grafikler kullanan ve sistem gereksinimleri de buna göre olan oyunun yeni serisinde de benzer bir yapı kullanıldığı belirtiliyor. Şu an için oyunun tam anlamıyla nasıl grafiklere sahip olacağı konusunda net bir bilgi elde edilmiş değil fakat oyunun minimum sistem gereksinimleri hakkında verilen bilgiler grafiklerin çok yüksek olmayacağını gösteriyor. Söz konusu sistem bilgilerine bakmak gerekirse;

Darksider 3 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci Modeli: Intel i5-2400, AMD FX-6100 veya daha üstü seriler

Bellek Miktarı: 6 GB Bellek ve Daha üstü

Ekran Kartı: Nvidia Shader model 5 GPU  2 GB ve üstü seriler (henüz ekran kartı için çok net bir bilgi verilmedi)

DirectX: Seri 11

Boş Alan Miktarı: 15 GB boş alan

Darksider 3

Darksider 3 Maksimum Sistemleri Henüz Açıklanmadı

Tüm bunlarla beraber şu an için oyunun maksimum sistem gereksinimlerinin de hazırlanmadığını söylemek gerekiyor. Tüm oyun yapısı hakkında bilgi elde etmek için mutlaka maksimum sistem gereksinimlerini beklemek gerekecek. Bu süreçten sonra oyunun sistemleri biraz daha netlik kazanmış olacak. Şimdilik hikaye detayları dışında çok fazla bir bilgimiz yok.