Dark Souls Remastered

Dark Souls efsanesi Nintendo Switch’e geliyor!

Nintendo Switch’e 5 yeni oyunun daha ekleneceği duyuruldu. Bu oyunlar arasında bir dönemin en popüler oyunlarından birisi olan Dark Souls da bulunuyor. Konsola eklenecek olan oyunları haberimizden bulabilirsiniz.

Satışa sunulduğundan beri başarılarıyla ve yeni rekorlarıyla sık sık gündeme gelen Nintendo Switch, bu başarılarını platformuna özel olan oyunlarına ve hikayelerine borçlu. Müşterilerinin bu özel içerikleri sevdiğini bilen Nintendo, Switch’e yeni oyunlar eklemeye devam ediyor.

Oyun konsoluna 5 yeni oyunun daha ekleneceği duyuruldu. Bu oyunlar arasında The World Ends With You: Final Remix, Ys VIII: Lacrimosa of Dana, Hyrule Warriors, Donkey Kong Country: Tropical Freeze ve Dark Souls Remastered bulunuyor.

Dark Souls Remastered

Dark Souls Switch’e geliyor!

Yeni oyunların tümü oyuncular tarafından ilgi görecektir, ancak Dark Souls’un farklı bir ilgi göreceğine şüphe yok. Oyun konsolu için yenilenmiş grafiklerle (remastered) gelecek oyun, aynı zamanda Artorias of the Abyss ek paketine de sahip olacak. Oyunun 25 Mayıs tarihinde Switch’e gelmesi bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=1yVOMHz9luo