dailymotion 1

Dailymotion Tasarımı 25 Temmuz 2017’de Değişiyor

Dailymotion kısa süre önce yapmış olduğu bir açıklamayla birlikte yeni bir tasarımın gelerek eski tasarımın tam anlamıyla değişeceği ve uygulamasını da yeni bir görünüme kavuşturacağını belirtmişti. İşte tüm detaylar!

Dailymotion yapmış olduğu bu açıklamalarla beraber yeni bir reklam stratejisi içine girmiş ve bazı değişikliklere kapı açmıştı. Yapılması beklenen değişikliklerle beraber izleyici sayısını katlamayı ve içerik kalite yönünden bazı çalışmalar yaparak kalitenin de orantılı bir şekilde artmasını hedeflemiş durumda. Bu bakımdan Universal Music Group, CNN ve Vice bazı anlaşmaların yapıldığı da öğrenildi.

dailymotion yeni tasarim

Yeni Uygulama Farklı Olacak!

Dailymotion yeni uygulamasında video içeriklerin dört farklı gruba ayrılacağı ve bu grupların haberler, müzik, spor ve eğlence olarak geleceği ifade edildi. 18-49 yaş kullanıcı kitlesine sahip olduğu öğrenilen şirketin bunla beraber rahatsızlık uyandırmayan reklam politikası ile daha farklı bir izlenim deneyimi sunacak. Geçtiğimiz yıllarda Vivendi’nin hissesinden büyük bir kısım alan şirketin birçok problem yaşadığını hepimiz biliyoruz. Kullanıcıların korsan içerik yüklemesi ve Fransa‘da şirketin bazı cezalarla karşı karşıya geldiği bilinirken Rusya’da tam olarak yasaklanmıştı. Bunla kalmayıp geçtiğimiz yıl bir hacklenme olayıyla da gündeme geldiği bir gerçek.

Dailymotion verilerine bakıldığında aylık kullanıcısı 300 milyonu aşmış durumda. Elbette rakipsiz bir ortamın olmadığını düşünürsek YouTube’ın bu platformda en büyük rakip olarak görüldüğünü belirtelim. Dailymotion uygulamaları ise 25 Temmuz 2017 günü yenileniyor.