instagram hikaye goruntuleme 1

Daha İyi Instagram Hikayeleri İçin Birkaç İpucu

Hikayeler, sosyal medya platformu Instagram’daki yeni mega trend. 400 milyon kullanıcı, her gün 24 saat içerik gösteren fotoğraf ve video beslemesini kullanıyor. Size Instagram hikaye hazırlamak için en güzel ipuçlarını ve püf noktalarını göstereceğiz.

  1. Selfie Çıkartması

Bir emoji kullanmak yerine, kendi yüzünüzle bir resim veya videoyu göstermek için Instagram’ı kullanabilirsiniz. “Selfie Sticker”, çıkartma menüsündeki kamera simgesinin arkasına gizlenir ve akıllı telefonun ön kamerasından beslenen küçük bir görüntü ekler.

  1. Müzik İle Paylaşım

Instagram’da müzikler de bulunabilir. Mümkünse, ayrı şarkılarla resimlere ayrı ayrı şarkılar eklenebilir. Şarkı daha sonra görüntü ve başlığa sahip bir çıkartma olarak belirir ve takipçiler hikayeyi izlerken çalar. Instagram, bu nedenle kendi müzik veritabanını kuruyor, bu yüzden işlev şu anda birkaç ülke ile sınırlı ve uluslararası olarak sadece kademeli olarak kullanıma sunulmuştur.

Instagram Hikaye

  1. @ -Adım Paylaşımı

Kendi hesabınız başka bir hikayede @ -ention olarak etiketlenmişse, kısa bir süre önce doğrudan bir mesaj alacaksınız ve bu içeriği sohbetten kendi hikayenize de ekleyebilirsiniz. Resim veya video daha sonra orijinal hikayeye backlink bağlantısı olan bir çıkartma şeklinde görünür.

  1. Sadece Yazı Gönder

Şu anda ustaca bir özçekim veya şok edici bir videonuz yoksa, Instagram hikaye düşüncelerini metin biçiminde de paylaşabilirsiniz. Entegre Instagram kamerada ayrı bir Tip Modu da var. Metin, farklı yazı tipleri ve renklerde ve renkli arka planlarla oluşturulabilir.