iPhone Oyunlari 1

Çocuklar İçin Tasarlanmış iPhone Oyunları Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz

Comomola’nın oyunları gibi özel çocuk uygulamaları iPhone’ları ve iPad’leri çocuklar için eğlenceli bir oyuncak yapabilir. Şu anda, üretici Apple’dan iOS cihazları için tam sürümleri veriyor, eylemin en önemli özelliği “Planet Puzzle” şuan bedava indirilebilir.

Dokunmatik ekran ve kolay kullanım sayesinde iPhone’lar ve iPad’ler küçük çocuklar tarafından da çalıştırılabilir. Bununla birlikte, doğru oyunlar burada önemlidir – karmaşık, acımasız veya reklam istila eden oyunlar çocukların ellerinde tehlikeli olabilir. Çocuk dostu oyunlar genellikle birkaç TL’ye mal olur. Kısa bir süre için, ücretsiz indirmek için iPhone ve iPad’ler için birkaç Comomola oyunu var.

Ücretsiz aksiyonun en önemli noktalarından biri de oyun olan Planet Puzzle. Amaç, dönen bir gezegende doğru yerlere hayvan ve manzara içeren yapboz parçaları yerleştirmektir. Arazi çevre alanlarla eşleşmelidir. Grafikler sevgiyle gösteriliyor ve mantıklı düşünme teşvik ediliyor. Ayrıca, yavrular farklı hayvanlar ve yaşam alanları hakkında bilgi edinir. Uygulamaya ücretsiz indirmek için iOS için ek içerik de dahil olmak üzere kullanılabilir. Android için, ne yazık ki, ücretsiz değil sadece temel sürümü vardır.

iPhone Oyunları

Planet Puzzle: Güzel Grafiklere Sahip Etkileşimli Bir Puzzle Oyunu

Bu uygulama genellikle birçok farklı parça ve hayvanla birlikte on renkli ve güzel bir şekilde tasarlanmış seviye içerir. Yaklaşık 21TL değerinde ücretsiz bir uygulamayı satın alma sayesinde, ek 20 gezegen alacaksınız. Bazı bulmacaları başarıyla tamamladıktan sonra, aşağıdaki görevlerde kullanılacak parçalar arasında olacak karakterlerin kilidini açın.

Oyun modern zamanların hayvanları ile sınırlı değil, aynı zamanda gemide dinozorlar vardır. Ağaçları, binaları veya volkanları gösteren bazı puzzle parçaları da var. Oyun boyunca, grafikler sevgiyle tasarlanmış ve canlandırılmıştır.