Clash Royale 1.9

Clash Royale 1.9 Güncellemesi Sonrası Değişen Özellikler

Supercell oyunları içerisinde en çok indirilen serilerden biri olan Clash Royale, sürekli yenilenmeye devam ediyor. Yapımın her oyununda olduğu gibi bu seride de güncellemeleri sürekli hale getirmesi Clash Royale oyununun da sürekli olarak etkin kalmasını sağlıyor. Son olarak oyuna Clash Royale 1.9 sürümünün geldiği de açıklandı. İşte yeni sürümle gelen değişiklikler.

Clash Royale serisinde geliştirmeler devam ediyor. Supercell oyunu kalıcı hale getirmek için yayınladığı yeni geliştirmelerini artık düzenli bir sistem haline dönüştürdü. Belli aralıklarla oyuna hem yeni özellikler hem de yeni oyun modları geliyor.

Son olarak benzer bir durumu da Clash Royale 1.9 sürümüyle beraber gördük. Android ve iOS platformlarında dün itibariyle indirilebilir hale gelen yeni güncelleme sürümüyle beraber oyunun eksiklerinin biraz daha kapatıldığını da belirtelim. Özellikle oyunda çoklu oyuncu kısmı için yapılan düzenlemeler bir hayli beğeni toplayacak cinsten. Tüm Clash Royale 1.9 yeniliklerine daha detaylı olarak bakalım.

Clash Royale 1.9

Clash Royale 1.9 Güncellemesi

Güncellemeyle beraber oyuna dahil olan ilk yenilik 2v2 modlarına gelen yeni oyun özellikleri. Kullanıcıların birbirlerine karşı yaptıkları mücadelelerin rekabetini daha da arttırmak adına yayınlanan yeni modların içerisinde; 2v2 mücadele, 2v2 dostluk mücadelesi, 2v2 çekiliş ödüllü serileri yer alıyor. Tüm bu oyun modlarının oyunu çok daha eğlenceli hale getirdiğini de söylemek gerekiyor. Bunun dışında tekrar paylaşımlarında da iyileştirmelerin yapıldığı Clash Royale 1.9 sürümünde bir dizi yeni kartın da oyuna dahil olduğunu görüyoruz.

Top sepeti, İskelet Namlusu, Uçan makine, Mega şövalye gibi yeni kartlarında geldiği güncellemede, son değişiklik ise oyun savaş desteleriyle alakalı. Clash Royale 1.9 sürümünden sonra kullanıcıların 8.seviye sonrasında çok daha fazla deste oluşturmalarının da önü açılıyor. Yani oyunda seviye atlayan kullanıcıların çok daha fazla avantajı oluyor. Bir nevi seviye farkının vurgulanmasının istediği sistemde Clash Royale 1.9 ile genel performans iyileştirmelerinin bulunduğunu da ekleyelim. Güncelleme sürümünü indirmek için ise resmi uygulama mağazasını ziyaret etmeniz yeterli.