Çift SIM Kartlı iPhone XC Geliyor!

Apple’ın 2 gün sonra gerçekleştireceği büyük lansmanı öncesinde 6.1 inç LCD ekrana sahip iPhone XC’ye ait olduğu iddia edilen görseller paylaşıldı. Çift SIM kartlı iPhone XC, bu yıla damga vuran modellerinden biri olabilir.


Ben Geskin’in Twitter hesabından paylaştığı görseller, cam kasa tasarımına sahip; 6.1 inç ekran boyutunda olduğu gözüküyor. Kırmızı, altın, uzay grisi ve beyaz olmak üzere dört farklı rengini ortaya koyuyor.

Bildiğiniz üzere Apple, iPhone modellerini yıl ortasında PRODUCT (RED) işbirliği ile kırmızı renk seçeneği sunuyor. Bu görsellerin doğru olduğunu düşündüğümüzde ise Apple’ın kırmızıyı bu yıl yeni bir renk seçeneği olarak sunacağını söyleyebiliriz.

Maliyet avantajı sağlamak amacı ile iPhone X’da bulunan paslanmaz çelik çerçevenin aksine bu modelde alüminyum çerçeve olacağını ve cihazın arkasında tek kamera yer alacağını söyleyebiliriz.

Son bir detay ise telefonda çift SIM kart desteğinin bulunduğunu belirtebiliriz. Çift kartlı iPhone uzun süredir bekelen bir Apple ürünü olduğunu söyleyebiliriz. bakalım bu durum  iPhone XC ile gerçekleşecek mi..