Samsung C10

Çift Kameraları Samsung Akıllı Telefon Mu Geliyor?

Samsung geçtiğimiz günlerde merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. Fakat Samsung’n yeni akıllı telefonunda birçok yenilik olsa da Samsung’un kamera konusunda son dönemde moda olan çift arka kamera trendine uymaması ise kafaları karıştırmıştı. Şimdi ise ortaya atılan iddialar markanın çift kamera sistemini başka bir seriye sakladığını gösteriyor. İşte detaylar.

Son seri amiral gemisi akıllı telefonlarda genel olarak markalar özel bir kamera sistemi kullanmaya başladı. Markaların kullanmaya başladığı yeni seri kamera sistemlerinde e çok dikkat çeken nokta ise çift kamera sistemi oldu. Fotoğraflara derinlik eklenmesi için kullanılan ve özel sistemleri bulunan yeni çift kamera teknolojileri birçok markanın bundan sonra tercih edeceği kamera teknolojisi olarak tanıtıldı.

Tüm bu markaların içerisinde akıllı telefon devi olan Samsung ise yer almadı. Markanın yeni seri amiral gemisi akıllı telefonları olarak piyasaya çıkış yapan Galaxy S8 akıllı telefonlarında beklenen kamera teknolojileri olsa da marka şaşırtıcı bir şekilde çift kamera kullanımı yapmamıştı. Markanın bu tercihi için ise yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Öncelikle Note 8 akıllı telefonlarında çift kamera teknolojisinin kullanılacağının iddiasıyla bu seride ilk deneme yapılacağı belirtilmişti. Fakat sonrasında gelen iddialarla beraber bu kez yeni Samsung C serisinde çift kamera kullanılacağı iddiası gündem oldu. Üstelik bu kez fotoğraf paylaşımları da yapıldı.

Samsung C10 Çift Kameralı Bir Telefon Mu Olacak?

Samsung’un özel serisi olarak bilinen Samsung C serisi akıllı telefonlarının yeni sürümünde markanın kamera konusunda beklenen değişiklikleri yapacağı iddia edildi. Samsung Galaxy C10 akıllı telefonlarında yapılacağı iddia edilen değişiklik sonrasında bu seri akıllı telefonlarda çift kamera kullanımı yapılacağı belirtiliyor.

Samsung çift kamera

Üstelik yan yana değil dikine çift kamera kullanımı yapacağı belirtilen akıllı telefonun Samsung C10 akıllı telefon serisi olarak çıkış yapması bekleniyor. Doğrudan Çinli kaynaklar tarafından gelen iddialara göre Samsung’un bu seride kullanacağı kameralar bir ilk olacak. Sadece çift kamera teknolojisine sahip olması değil bunun dışında kameraların sistemsel olarak da değişime gideceği belirtiliyor.

Neden Orta Segment Seçimi Yapılıyor?

Bu noktada iddialar doğruysa Samsung’un C10 serisinde kullanacağı çift kamera markanın ilk kez deneyeceği bir teknoloji olacak. Asıl merak edilen iddialar doğruysa neden amiral gemisi serilerinde değil de orta segment akıllı telefon modellerinden biri olan Samsung C10 serisinde çift kamera tercihi yapılacağı. Bu konuda henüz konuşulan tüm detayların iddialardan ibaret olması sorunun cevabı için Samsung’u beklemenin gerekliliği doğuruyor. Mutlaka çift kamera teknolojisine geçiş yapacağı beklenen teknoloji devinin bu adımı ne zaman atacağını ise şimdilik bir süre daha konuşulmaya devam edecek gibi.