Huawei P30 Pro Guncelleme 1

Çift Görüntülü Video İle Sonraki Huawei P30 Pro Güncellemesi

Huawei şu anda yeni P30 cep telefonu serisine birçok güncelleme gönderiyor. Avrupa’daki P30 Pro kullanıcıları şu anda EMUI 9.1’in 140’ını oluştururken, Çin, vaat edilen çift görüntülü video moduna diğer geliştirmelerden bazılarını ekleyen 153 sürümünü şimdiden piyasaya sürüyor.

Huawei Güncelleme

Dual View videosu, P30 ailesinin tanıtımı için şimdiden vaat edildi, şimdi ise güncelleme telefona geliyor. Çin’deki ilk kullanıcılar, bireysel ilk kullanıcılara teslim edilen ve yeni modu Huawei P30 Pro kamera uygulamasında değiştiren yeni EMUI 9.1.0.153 güncellemesini rapor ediyor. Bu, 5x zoom kamerasını ve Huawei’nin fotoğraf harikasının standart optiğini ve bölünmüş görünüm kullanarak paralel kaydın eş zamanlı olarak kullanılmasını mümkün kılıyor.

Huawei Güncelleme

Bunun bireysel durum için pratik ya da sadece kullanılmamış bir hile için pratikte olsa da, herkes kendileri için karar vermelidir, her durumda, video alanında sadece loncalarının ustası olarak derecelendirilmeyen P30 Pro’nun yaratıcı video özelliklerini genişletir. İkili görüntüleme moduna ek olarak, yeni güncelleme ayrıca bulanıklaştırma değişkenlerini daha fazla seçenekle genişleten “Büyüleyici Portre Modu” nu da getiriyor. Profesyoneller için, Huawei Vlog desteği de muhtemeldir, ki bu OTA güncellemesi ile de aktif hale geliyor.

Huawei güncelleme AB vatandaşlarına sunacağı, henüz bilinmemektedir, bu ülkede sadece önceki yapım 140 dağıtılmıştır ve sonuçta zaten AR-Measure özelliğini güçlendirmiştir.