vivo
vivo

Çerçevesiz Ekranlı Vivo Apex 2 Ne zaman Tanıtılacak?

Vivo Nex ile çerçevesi olmayan cihazın modern akımın sahibi olan Vivo, yeni yılda harika bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Tam donanımlı özelliklere sahip olan Apex 2 tanıtıma hazırlanıyor.

2018 yılında çerçevesiz telefon konusunda dikkat çekmeyi, adını duyurmayı başarmıştı. 2019 yılına bomba gibi gelecek olan telefonu, yeni paylaşımı gerçekleşen tanıtım posteri sayesinde öğreniyoruz.

"<yoastmark

Bu tanıtım posteri Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo’da gördüğümüz kadarıyla, 24 Ocak tarihinde yeni olan akıllı telefonun tanıtımını gerçekleştirilecek. Bu akıllı telefonun da su damlası yani ‘Waterdrop’ adına sahip olan Apex 2 cihazın olması beklentiler arasında.

Vivo Apex 2 Geliyor!

Cihazın özellikleri konusunda şu an elimizde bir bilgi olmasa da Apex 2’nin çerçevesiz olan akıllı telefonu piyasa sürmesi beklentiler arasında yerini almaktadır.

Apex 2 hakkında olan bilgiler ilk olarak geçtiğimiz günlerde Twitter’da belli olmuştu. Ancak cihazın yandan görseli olduğundan dolayı tasarımı cihaz hakkında net bir bilgi sağlamıyordu. Vivo’nun yeni lansman posterinde ise ortada yer alan su damlası ile ipucu sağlıyor. 24 Ocak’ta tanıtımı yapılacak olan akıllı telefon hakkında tüm detayları öğreneceğiz.