ccleaner indir 1

CCleaner Sürüm 5.57: Yeni Özellik Çok Daha Kolay Hale Getiriyor

Bilgisayarınızı temizlemek ve hızlandırmak istiyorsanız, CCleaner çok kullanılan uygulamalardan biridir. Popüler temizleme aracı şimdi 5.57 yeni sürümünde piyasaya sürüldü. CCleaner yeni sürüm indirmek için sizi yönlendireceğiz.

Popüler ve ücretsiz CCleaner şimdi 5.57 yeni sürümünde indirilebilir. Temizlik yazılımında olduğu gibi, reklam yazılımı sürümü, taşınabilir sürümü ve reklam içermeyen ince sürümü aynı anda güncellendi.

Tavsiyemiz: Adware değişkeninden uzak durun. Bunun yerine taşınabilir CCleaner sürümünü veya Slim sürümünü edinin.

CCleaner Yeni Sürüm

CCleaner 5.57 Sürümü

Sürüm 5.57’ye yapılan CCleaner güncellemesi kullanışlı yeni bir özellik getiriyor: “basit temizlik”. Bu, deneyimsiz kullanıcıların araçla çalışmasını kolaylaştırır. Bireysel temizleme fonksiyonlarının manuel olarak seçilmesi yerine, bilgisayarı otomatik olarak analiz eden ve temizleyen tek bir düğme vardır. Mevcut sürümdeki tüm değişiklikler resmi sürüm notlarında bulunabilir.

Güncelleştirmeyi yüklemek için geçerli sürümde CCleaner’ı indirin ve kurulumu çalıştırın. Önceki sürüm sadece üzerine yazılır, önceki bir kaldırma gerekli değildir.

CCleaner Nedir?

CCleaner bilgisayarınızdaki dosyaları temizleyen bir yardımcı programdır. Sabit diskinizde yer açmak, bilgisayarınızı hızlandırmak ve gizliliğinizi korumak için artık Web tarayıcısından çerezler gibi ihtiyaç duyulmayan öğeleri kaldırabilir. CCleaner, Piriform’un arkasındaki yazılım şirketi, tüketiciler için ücretsiz ve premium sürümler ve kurumsal kullanıcılar için ticari işletme ve ağ sürümleri sunmaktadır. CCleaner, Windows 8, 7, XP ve Vista’da çalışır ve Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera ve Safari dahil tarayıcıları temizler. CCleaner’in temel özelliklerinin sisteminizden veri sildiğini ve bir hata yaparsanız verilerinizi kurtaramayabileceğinizi unutmayın.