Canonun yeni aynasiz fotograf makinesi daha kucuk bir govdede bir M5 gibi

Canon’un yeni aynasız fotoğraf makinesi, daha küçük bir gövdede bir M5 gibi

M100, 599 $ ‘lık bir başlangıç ​​kamerası olarak büyük indirimlerle kullanıcı karşısına çıkmaya hazır. İşte Canon’un yeni fotoğraf makinesi hakkında bütün detaylar…

Canon çok kısa bir süre önce M100 adında yeni bir aynasız kamerasının duyurusunu yaptı. Canon’un ayna içermeyen kameralarından sadece bir tanesi hariç diğer hepsinde bir küçük tuğla tasarımı görünüyor. Yeni basit kamera 599 dolar ile iki yaşında olan M10’u takip ediyor. Fakat Canon’un en sevindiren durumu ise ayna içermeyen kamerası M5 ile benzer bir şekilde geliyor olması.

M100 aslında M10’a benzer şekilde ve daha iyi durumda geliyor. Biraz daha hafif ve bazı yeni önemli özellikler taşıyor. M100’ün 24.2 megapiksel çözünürlüğü APS-C sensörü ve Canon’un DIGIC 7 görüntü işlemcisini taşıyor. Bu bakımdan M5 ile aynı yolda demek doğru oluyor.

M100 bu kadarla sınırlı kalmıyor. Saniyede 60 kare ve 1080p video çekebilme özelliğinin yanı sıra yaklaşık 6,1 kare/ saniye hızında hareketsiz görüntüleri çevirebiliyor. Canon’un bu alanda çift odaklı otofokus sistemini kullanıyor. Ayrıca kullanıcılara Wi-Fi, NFC ve Bluetooth desteği sunuyor. 4K video desteği dışında başlangıç seviyesinde olması gereken tüm özellikler yeni kamerada yer alıyor.

Yeni M100 Canon kamera, Ekim 2017 tarihinden itibaren satışa çıkacak ve renk seçenekleri siyah beyaz olarak boy gösterecek. Elbette fiyatı 599 dolar olarak belirttik ancak ülkemize girişinde bu fiyatın artacağına emin olabilirsiniz. Yine de Canon’un iyi bir iş çıkardığı kesin.

https://youtu.be/a4zP-eft2LM