call-of-duty

Call of Duty’den Beklenen Video Yayımlandı

Dünyaca ünlü oyun serisi Call of Duty yapımcısı Activision son zamanlarda oyunları için yayımladığı live-action tanıtım videoları ile artan bir trend yakaladı. 2017 yılının en çok beklenen oyunlarından birisi olan Call of Duty: WWII için beklenen live-action videosu sonunda yayımlandı.

Yayınladığı live-action videolarında gerçek insanlara rol vererek tanıtım yapan Activision, Hollywood’un ünlü isimlerine yer vermişti. Ünlü isimlerle hazırlanan videolarda aksiyon seviyesi bir doz daha arttırılarak çok iyi bir iş başaran Activision, oyun severlerin yeni çıkacak olan oyuna olan ilgilerini bir hayli arttırmayı başarmış durumda.

Call of Duty: WWII Aksiyon Videosu Yayında!

Activison ve Sledgehammer Games son çıkacak olan Call of Duty oyununun live-action videosunda bu kez ünlü yüzlerden ziyade normal insanlara rol vermeyi tercih etti. Oldukça iyi düşünülmüş olan bu nokta oyunun normal insanlar tarafından oynanacağı vurgusunda bulunulmuş.

Video ile oyunu aldığınızda yaşayacağınız heyecanı yansıtmak isteyen Activision, son live-action videosu ile beğenileri toplamış gibi duruyor.

İkinci Dünya savaşının konu alınacağı Call of Duty: WWII oyunu 3 Kasım 2017’de raflardaki yerini alacak!