Call of Duty World at War II

Call of Duty World at War II Tanıtım Videosu Sonunda Yayınlandı

Çok uzun bir süre sonra yeniden 2.Dünya Savaşı’na geri dönüş yapacak olan Call of Duty World at War II adeta oyun dünyasını salladı. Uzunca bir süredir merak edilen oyun sonunda resmi olarak duyuruldu. Yapımın oyun tanıtımı için başlatmış olduğu geri sayım tamamlandı ve Call of Duty World at War II için ilk fragman geldi. İşte son detaylar.

Call of Duty adeta oyun dünyasında başlı başına bir marka haline geldi. Oyunun en eski serilerden biri olması bir yana dursun oyunda FPS türünde yapılan ilk denemelerde yer almış ve bir nevi Call of Duty serisi bu alanda öncü serilerden biri olmuştu. Sürekli olarak yeni oyunlar yayınlanan serinin yapısı son yıllarda ise adeta baştan sona değişiklik gösterdi.

Özellikle oyunların hikaye kısmında ciddi değişiklikler görmeye başladık. 2.Dünya Savaşı, tarih sahnesine damga vurmuş savaş hikayeleri gibi konuları ele alırken yapım son yıllarda piyasaya sürdüğü oyunlarda uzay temasını ele almıştı. Uzay temalı hikaye ise adeta Call of Duty serisinin eleştiri yağmuruna tutulmasını sağladı.

Satış rakamlarında da adeta bir çöküş yaşayan markanın son yapımında ise geri dönüş yapacağı ve sonunda oyuncuların isteklerine cevap vererek 2.Dünya Savaşı temasına geri dönüş yapacağını belirtilmiştik. Merakla beklenen yeni seri oyunun nasıl özelliklere sahip olacağı ve ne gibi bir yapısı olacağı ise sonunda ortaya çıktı. Yapım bunun için öncelikle resmi internet sitesinde bir geri sayım başlatmıştı. Geri sayımın son bulmasından sonra merakla beklenen oyunun fragmanı ve görüntüleri ortaya çıktı.

https://youtu.be/D4Q_XYVescc

Call of Duty World at War II Fragmanı Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Yayınlanır yayınlanmaz binlerce kişi tarafından izlenen yeni tanıtım videosu oyunculardan da büyük oranda beğeni topladı. Bir önceki uzay temalı oyunda yapımın tanıtım videosunun en beğenilmeyen videolar arasında girerek en kötüler listesinde yer aldığını düşünecek olursak bu serinin ne derece beklenen bir seri olduğunu da daha iyi anlaşım oluruz. Şimdiden 500 bin kullanıcı tarafından izlenen video binlerce beğeni aldı. Kısa sürede en sevilen videolar arasında yer alan tanıtımda en dikkat çeken detay ise oyunun grafikleri oldu.

Adeta oyuncuları atmosferi yaşatacak gibi duran grafiklerin yapımın rekor derece de satmasını sağlayacağı bile konuşuluyor. Şimdilik sadece belli başlı tanıtım görselleri ve çok etkileyici bir videosu yayınlanan oyunun 3 Kasım sonrasında piyasadaki yerini alacağı da açıklandı. Beta sürümün ortaya çıkacağı yapımda kullanıcılara ne kadar iyi bir deneyim sunulacağı konusunda ilk bilgileri elde etmiş olduk. Call of Duty World at War II serisinin bu bilgilere göre uzun bir aranın ardından yeniden rekorlara imza atılacağı görülüyor.