Call of Duty World at War II

Call of Duty World at War II İçin Yeni Video Geldi

Oyun dünyasının merakla beklenen yeni yapımı Call of Duty World at War II geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtıldı. Efsane serinin geri dönüşü olarak değerlendirilen yeni oyunun tanıtım için yayınlanan videosu ne kadar başarılı bir oyunun geleceğini göstermişti. Şimdi ise yeni yapım için yeni bir video yayınlandı. İşte o video.

Call of Duty World at War II oyunu akıllara zarar bir sisteme sahip olacak gibi gözüküyor. Sadece oyunun resmi tanıtımı sırasında paylaşılan videoda oyun içerisinde ne kadar başarılı bir sistemin kullanılacağı görülüyor. Grafik yapısında büyük oranda iyileştirmeler yapacağı düşünülen oyunun yayınlanan videosunda en çok dikkat çeken ise oyunun konu edindiği hikaye olmuştu. Hikaye kısmında oldukça başarılı bir yapım ile karşı karşıya kalacağı düşünülen oyunun şimdi ise yeni bir videosu daha yayınlandı.

Bu kez yayınlanan yeni videoda ise Call of Duty World at War II serisinin nasıl geliştirildiği hakkında bilgiler verildi. Efsane serinin geliştiricilerinin yer aldığı video oyunun ne kadar başarılı bir yapım olacağının da kanıtı. Söz konusu video içerisinde nasıl bir konunun bulunduğundan da bahsedelim. Call of Duty World at War II videosunda oyunun nasıl yapıldığına ilişkin bilgiler veriliyor. Oyun için çalışan sanat tasarımcılarından tutun hikaye yazarlarına kadar hemen herkesin yer aldığı videoda yapım hakkında yeni detaylar verilmiş durumda.

Call of Duty World at War II Oyunu Hakkında Yeni Detaylar

Yayınlanan son videoda oyunun nasıl bir yapısı olacağı hakkında doğrudan geliştiriciler tarafından bilgiler verilmiş olsa da video içerisinde yer alan bazı detaylarda Call of Duty World at War II hakkında belli başlı bilgiler veriliyor.

https://youtu.be/aBdsud-0i24

Özellikle oyuna ait olduğu belirtilen karelerin yer aldığı görüntülerde yapımın nasıl sistemlere sahip olacağı da daha iyi bir şekilde özetlenmiş durumda. Çıkış tarihi büyük merakla beklenen oyunun 3 Kasım 2017 tarihinde yayınlanmasının ardından tüm detaylarında belli olacağını belirtelim. Bunun dışında belli aralıklarla yapım yeni seri oyun için benzeri videolarda yayınlamaya devam edecek.

Call of Duty World at War II Tüm Platformlara Geliyor

Bu bilgilerle beraber son olarak Call of Duty World at War II oyununun tüm platformlar için yayınlanacağını ekleyelim. Ayrıca yenilenmiş oyun konsollarında da oyunun 4K desteğinin özel olarak öne çıkarılacağı belirtiliyor. Bunlar ve görüntü kalitesinin ne kadar başarılı olacağı konusunda yeni videoları beklemek gerekecek. Yapımın bu konuda da tanıtım videoları yayınlamasına kesin gözüyle bakılmakta.