Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 oyunu bu sene satışa sunulacak!

Call of Duty serisinin geliştiricisi olan Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 oyununu bu sene satışa sunacak. Oyunun işleyici ve hikayeye etkisi hakkında ilk bilgiler geldi.

Call of Duty serisinin yeni oyunları hakkında bilgilerin paylaşılmasıyla birlikte bu sene hangi oyunun satışa sunulacağı soruları yanıtsız kalmıştı. Oyun sektörünün içinden bilgiler paylaşan Marcus Sellars, bir süre önce bu sene satışa CoD oyununun Black Ops 4 olacağını söylemiş ve hayranları heyecanlandırmıştı. İsmi açıklanmayan başka kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler de Sellars’ın söylediğini destekler nitelikte.

Treyarch, bu bilginin doğruluğuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı ancak Eurogamer oyunun içeriğiyle ilgili bilgiler paylaşmaya başladı. İsmini paylaşmayan kaynaklardan birisi, Black Ops 4’ün gelecekteki savaşları ele alacağını ancak jetpack veya duvarlarda koşma gibi eşyaların ve eylemlerin oyunda bulunmayacağını paylaştı. Oyuncular, modern çağlara geçilmesinin ardından özellikle jetpack’lerden şikayetçi olmuştu.

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 ne zaman satışa sunulacak?

Oyunun satışa sunulacağı tarih net olarak belirtilmedi ancak 2018’in son aylarından bahsediliyor. Buna dayanarak oyunun Haziran ayında gerçekleştirilecek E3 2018 etkinliğinde karşımıza çıkacağı söylenebilir.