yuk sizinti Apple iPhone 8de saklanan en yeni ozelligi teyit edebilir

Büyük sızıntı, Apple iPhone 8’de saklanan en yeni özelliği teyit edebilir

Apple’ın son olarak yeni bir tasarıma sahip akıllı telefon yayınlamasından bu yana üç yıl geçti. Düşünün: iPhone 6 ve iPhone 6 Artı, 2014 yılında yepyeni bir görünüm kazandı ve o tarihten sonra piyasaya sürülen her telefon, önündeki iPhone’larla hemen hemen aynı görünüyordu. IPhone 6s ve 6s Plus’dan iPhone 7 ve 7 Plus’a kadar hepsi aynı. Ve sonra 2012 yılına kadar uzanan bir tasarıma sahip olan iPhone SE çıktı karşımıza.

Apple taraftarlarının iPhone 8’in yeni tasarımını düzelttiğinden oldukça anlaşılabilir bir durum var ortada. Sızıntı ve söylentiler dökülmeye devam ederken, insanlar yeni modelin görünümüne her şeyden çok daha fazla ilgi duyuyor gibi görünüyor. İyi bir nedenle, iPhone 8’in en son render alanında ne kadar etkileyici olduğunu görün . Ancak, bu kitabın kapağından çok daha fazlası var ve yeni bir sızıntı yaklaşmakta olan iPhone 8’in en yeni özelliklerinden birini doğrulamış olabilir.

Dedikodular dönmeye devam ederken, Apple’ın tamamen yeniden tasarlanmış iPhone 8’in geciktiğini düşündürüyor, her an iyi haberlere ulaşmanız çok güzel. Çarşamba günü, Apple’ın Haziran ayında önerdiğimiz çözümü kullandığını ve yalnızca iPhone 8’i siyah renkte bıraktığını gösteren rahatlatıcı bir rapor var . Beyaz bir iPhone’un olmaması 8 iyi haber midir? Beyaz bir yüzü olan bir iPhone, ekranın üst kısmındaki grafiklerden kesilmiş dev bir yığına sahip olacaktı. Apple, siyahla yapışarak durum çubuğu bilgileri için ekran bölmelerinin her iki tarafındaki alanları rezerve edebilir ve arka planı siyah tutabilir.

IPhone 8’in inanılmaz görünüyor olduğunu biliyoruz. Perşembe sabahı yeni bir sızıntıbileşenin iki görüntüsünü içeriyor. İşte fotoğraflar:

yük sızıntı Apple iPhone 8de saklanan en yeni özelliği teyit edebilir1

Apple’ın iPhone 8’i Eylül ayında yeni iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modelleri ile birlikte tanıtması bekleniyor.