Facebook Puf Noktalari 1

Büyük İhtimalle Bilmediğiniz Facebook Püf Noktaları

1,5 milyardan fazla insan düzenli olarak Facebook kullanıyor. Sosyal ağ büyüdükçe, Facebook’un haberleri paylaşma ve yeni özellikler ve ürünler yayınlama hızı arttı. Bunu akılda tutarak, sizlerle 4 Facebook püf noktaları, ipuçları ve gerçekleri paylaşmak istiyoruz. Bu makalede Facebook’tan en iyi şekilde yararlanmanıza ve daha iyi anlamanıza yardımcı olacak birçok harika şey sağlayacaktır. İşte Facebook püf noktaları;

Facebook Reklam Tercihlerinizi Nasıl Düzenlersiniz?

Zaman çizelgenizde rastgele bir reklam göründüğünü ve Facebook’un size neden gösterdiğini merak ettiniz mi?

Muhtemelen Reklam Tercihlerinizle ilgisi vardır – Facebook’un profilinize, beğendiğiniz veya ilgilendiğiniz Sayfalara, tıkladığınız reklamlara, kullandığınız uygulamalara ve web sitelerine bağlı olarak ilgilendiğinize dair çeşitli konular vardır.

Facebook’un, ilgilendiğiniz ve Facebook ayarlarınız dahilinde hangi konularla ilgilendiğine inandığı hakkında daha fazla bilgi edinmek, bu tercihleri görüntüleyebilir ve hatta düzenleyebilirsiniz.

  • Tercihlerinize göz atmak için, Facebook’un sağ üst köşesindeki Ayarlar’ı tıklayın:
  • Ardından Reklamlar’ı seçin ve Tercihlerime dayalı reklamlar’ın yanındaki ‘Düzenle’yi tıklayın.
  • Daha sonra aşağıdaki ekranı göreceksiniz, tercihlerinizi görüntülemek ve düzenlemek için Ad Reklam Tercihlerini Ziyaret Et’i tıklayın.
  • Artık, tüm reklam tercihlerinizi görüntüleyebileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz sayfaya yönlendirileceksiniz.

Facebook Püf Noktaları

Tüm Facebook Bilgilerinizi Nasıl İndirebilirim?

Facebook’u kullanan herkesin hemen hemen sosyal ağında depolanan birçok bilgi, içerik ve hafıza vardır.

Fotoğraflar dahil tüm Facebook verilerinizin yedeğini almak istiyorsanız, her şeyi birkaç basit adımda indirebilirsiniz:

  • Facebook Ayarları sayfanıza gidin
  • Genel Hesap Ayarlarınızın altındaki Facebook verilerinizin bir kopyasını indirin’i tıklayın.
  • İndirme işleminizi başlatmak için ‘Arşivimi Başlat’ı seçin.

Facebook Kullanıcılarının Neredeyse Yarısı Sadece Mobil

Facebook şu anda günde 1 milyardan fazla hizmeti kullanan 1,5 milyardan fazla kullanıcıya sahip. Daha da ilginç olanı, Facebook kullanıcılarının yaklaşık yüzde 46’sının masaüstü siteye hiç giriş yapmaması ve Facebook’u yalnızca mobil cihazlarda kullanmamasıdır.

Facebook Takviminizi Google Takvim İle Nasıl Senkronize Edebilirsiniz?

Takvimim kişisel asistanım gibi ve hem işimi hem de sosyal programlarımı planlamak ve düzenlemek için kullanılır.

Hem Facebook etkinliklerini hem de Google Takvim kullanıyorsanız, ikisini birleştirmek inanılmaz derecede faydalı ve oldukça basittir. İşte nasıl yapılacağı:

  • Facebook’taki Etkinlikler’e gidin ve ‘Yaklaşan etkinliklerinizden birini tıklayın.’ Etkinlik sayfasındayken, ‘Seçenekler’ düğmesini tıklayın ve açılır listeden Etkinliği Dışarı Aktar’ı seçin.
  • Ardından, aşağıdaki lightbox açılır penceresini göreceksiniz. Burada, calendar Takviminizde yapılacak olan tüm etkinliklere abone ol ’altındaki URL’yi kopyalamak isteyeceksiniz.
  • URL’yi kopyaladıktan sonra, Google Takvim’i açın ve sol tarafta Diğer Takvimler ’adında bir seçenek göreceksiniz. Diğer Takvimler’in yanındaki açılır listeyi tıklayın ve“ URL’ye göre ekle ”yi seçin.
  • Lightbox açıldığında, Facebook’tan kopyaladığınız URL’yi girin; Facebook etkinlikleriniz şimdi Google Takvim’le senkronize olur.