Buyuk Doom Guncellemesi DLCyi Herkes Icin Aciyor

Büyük Doom Güncellemesi DLC’yi Herkes İçin Açıyor

Bugün Doom için büyük bir ücretsiz güncelleme geliyor. DLC artık herkes için kapısını açıyor. İşte detaylar!

Doom , geçen yıl serbest bırakılmasının ardından büyük beğeni topladı, ancak büyük bir ihtimalle yaptığı muhteşem kampanya nedeniyle oldu. Çok oyunculu bileşeninin, iki bileşeni zayıf olarak kabul edildi, ancak yeni bir güncelleme, hoş karşılanacak bazı yenilikler getirdi.

En dikkat çeken şey, Bethesda ve id Software, Doom’un 40 ABD doları sezonluk kaydını elden geçiriyor ve tüm oyuncular için çok oyunculu DLC’yi açıyor. Bu, oyuna sahip olan herkesin ya da şimdi onu alan herkese dokuz ek harita, üç silah, üç iblis ve ücretsiz zırh ve teçhizat seçenekleriyle el ele geçireceği anlamına geliyor. Yukarıdaki üçüncü ve son DLC paketi için bir römork görebilirsiniz.

Başka bir değişiklik , yeni bir Runes sistemi lehine kaldırılmış Hack Modülü sistemi hakkındaki oyuncu şikayetlerini ele alıyor . Daha önce, Hack Modülleri sınırlı bir süre için çeşitli yükseltmeler elde etmek için kullanabileceğiniz sarf malzemeleri idi. Artık, Runes, yalnızca kazandığınız yetenekler veya kazancınızdır ve yükünüzün bir parçası olarak donatabilirsiniz.

Çok oyunculu ilerleme de yenilenmiştir. Yeni şeylerin rastgele açılması yerine, her şey belirli bir program çizelgesine bağlıdır. Bu, belirli seviyelere ulaşarak veya belirli görevleri tamamlayarak belirli silahlar, iblisler, ekipman ve özelleştirme seçenekleri üzerinde el ele geçirmeniz anlamına gelir. Bu size, isteyebileceğiniz belirli bir dişli parçasını bulmanıza izin veren, bir miktar kontrol seviyesi sağlar.

Mevcut oyuncuların seviyeleri sıfırlandığını görecektir, ancak bu, kilidini açtıkları her şeyden vazgeçmek zorunda oldukları anlamına gelmez. Oyunculara yeni bir oyuncunun yaptığı gibi sıfırdan herşeyin kilidini açabilmeleri için kilidini sürdürecek veya ilerlemelerini sıfırlamayı seçeceksiniz. Bu güncellemeden önce oynamış olanlar, başarılarını kabul etmeleri için özel bir rozet alırken, seviye üst sınırına ulaşanlara özel bir Slayer rozeti olur.

Son olarak, oyun içi HUD, oyun yöneticisi Marty Stratton’un bir blog yazısına göre “zorluklar, ödüller ve puanlama için daha iyi açıklamalar” sunmak üzere yeniden düzenlendi . “Silah kartı, oyuncuları öldürdükleri değil oyuncular, silah türleri ve onları öldürmek için bir araya gelen zarar da dahil olmak üzere oyunculara ölümlerinin daha net ve doğru bir şekilde verilmesini sağlamak için tamamen gözden geçirildi.” Diğer değişiklikler menüler ve maç sonrası özet ekranlarında da mevcuttur.

Günümüzün 6.66 sürümünün güncellenmesini takiben, oyunu henüz kazanmamış olanların yakında ücretsiz olarak denemek mümkün olacak. Ücretsiz promosyon süresince oyun sadece 15 $ / £ 12 / AU $ 18 karşılığı satışa çıkarken, ayın geri kalanında tüm platformlarda ücretsiz oyun etkinliği başlayacak. Serbest hafta sonu etkinlikleri, kampanyanın ilk iki seviyesini ve tam çok oyunculu ve SnapMap modlarını içerecek. İşte ücretsiz hafta sonu her platformda yaşıyor:

Xbox One : 20 Temmuz Pazartesi (9:00 PT / 12:00 ET) – 23 Temmuz (9:00 PT / 12:00 ET)
PC : 20 Temmuz (10:00 PT / 1:00 ET) – 23 Temmuz (1 PM PT / 4 PM ET)
PS4 : Temmuz 27 ( 9:00 PT / 12:00 ET) – 30 Temmuz (9:00 PT / 12:00 ET)
Tam yama notları aşağıda verilmiştir.

Doom Güncelleme 6.66 Yama Uyarısı

Multiplayer

Dokuların oynatıcı karakterinde parladığı bir sorunu düzeltti.
Multiplayer’da Freeze Tag turunun başında oyuncuların donmasını sağlayacak bir sorun düzeltildi.
Bazı durumlarda, oynatıcı modelinin bölümlerinin şeffaf göründüğü Çok Oyunculu’da bir sorun düzeltildi.
Oyuncuların belirli koşullar altında bir maçtan koptuğu bir sorunu düzeltti.
Infernal Run’da, cephane bittiğinde topla topu almakta veya top alırken sorunlara neden olacak bir sorun düzeltildi.
Reaper Longshots’un meydan okumayı tamamlama yönünde sayılmayacağı Multiplayer Challenge “Aimbot Hax” ile ilgili bir sorun düzeltildi.
Salgın üzerine uyuşmayan güç öğesi bulunan Multiplayer’de bir sorun düzeltildi.

SnapMap

Kepçe Nesne XYZ ekseni üzerinde döndürme eklendi manipüle kontrolleri
Tek oyunculu haritalar üzerindeki ağ sınırlamasını kaldırmak için ayar eklendi.
Çeşitli dondurma ve kaza hatalarını çözdü.
Çeşitli çerezleme ve lobi sorunları düzeltildi.
Belli HUD öğelerinin birleştirilmesinden kaynaklanan sabit görsel hatalar
Kampanya Modeli’ni kullanarak çeşitli donmalar ve çökmeler düzeltildi.
Bob ve Döndürme ayarları ile sabit kümese çarpma.
AI’nin Blok Şeyler ve AI Gözlemi olarak ayarlanan engelleme hacimlerine girmesine neden olan sabit hata.
Geliştirilmiş çarpışma sorunları AI’nın kısmen engelleme ciltlerine düşmesine neden olarak Demonları Engelle olarak ayarlandı.