Bu oyunu ilk cozene 1 Bitcoin odul verilecek

Bu oyunu ilk çözene 1 Bitcoin ödül verilecek!

20 Şubat 2018’de çıkması beklenen “MonteCrypto: The Bitcoin Enigma” adındaki bulmaca oyununu ilk bitiren kişiye 1 Bitcoin ödül verilecek.

Eğer Puzzle gibi oyunları seviyorsanız ve zor olan sizin tercihinizse güzel bir oyun sizi bekliyor. Gem Rose Accent adındaki stüdyo “MonteCrypto: The Bitcoin Enigma” adındaki bir oyunu kısa süre önce duyurdu. Oyun 24 ayrı bölümden oluşuyor ve güzel bir ödül sunuyor.

https://youtu.be/4mdxNTtVM5E

Oyunun uygun bir fiyatla gelecek olması herkesin şansını denemesine olanak sağlıyor. 2 Dolar gibi ucuz bir fiyattan elde edilecek oyunu ilk bitirene 1 Bitcoin ödül verilecek. Kripto paralarla alakalı olan oyun tek kişi veya multiplayer (çoklu) oynanabiliyor. Oyunun ödülü düşünüldüğünde ciddi anlamda oynanabilecek bir oyun olduğu kesin. Şuan için 1 Bitcoin yaklaşık 10 Bin dolar yani şu anki kura göre (37.5 Bin TL). Ama oyun çıkana kadar sanal para birimi artış veya azalış gösterebilir.

Oyunu satın almak isterseniz Steam’dan yani buradaki bağlantı ile satın alabilirsiniz. Şansını denemek isteyenler oynayabilir.