boring flamethrower 680x340 1

Boring Company alev silahı satışından 4 günde 10 milyon dolar kazandı

Elon Musk’ın CEO’luğunu yaptığı Boring Company, ön sipariş üzerinden satışa sunulan alev silahlarının tümünü sattığını duyurdu. Şirket, alev silahlarının bu kadar hızlı bir şekilde satılmasıyla birlikte 4 gün içerisinde 10 milyon dolar kazandı.

Elon Musk, şirketlerinden birisi olan Boring Company’nin satışa sunduğu tüm alev silahlarının tükendiğini duyurdu. 500 dolara satışa sunulan alev silahlarından tam 20 bin adet satıldı ve şirket bundan 10 milyon dolar kazanmış oldu. Alev silahları, Musk’ın birbiri ardına paylaştığı tweet’ler ile kısa bir sürede ün kazandı ve yalnızca 4 gün içerisinde tükendi.

Musk, alev silahının gündeme gelmesiyle bazı eyaletlerde vatandaşlardan ve yetkililerden de tepki gördü. ABD yasaları gereğince menzili 3 metreyi aşmamak şartıyla ülke çapında alev silahı kullanılabiliyor. Ancak buna rağmen satılan ürünün soruna neden olabileceğini düşünen kişiler var. Kaliforniya’da görev yapan bir polis memuru, kendi eyaletinde Boring Company tarafından satışa sunulan alev silahlarının yasaklanması için başvuruda bulunacağını duyurmuş ve kendi gibi düşünenlerden destek istemişti.

Boring Company alev silahı

Boring Company ücretsiz yangın söndürücü de verecek

Elon Musk bu tepkiler üzerine satışa sunulacak olan alev silahlarının bir adet ücretsiz yangın söndürücüyle birlikte müşterilere ulaştırılacağını belirtti. Musk’ın işini iyi yaptığı söylenebilir.

https://twitter.com/elonmusk/status/958932755194167296