Bluetoothlu Stres Çarkı BlueSpin

Bluetoothlu Stres Çarkı BlueSpin Satışta

Stres çarkı modellerine sürekli yenileri eklenmeye devam ediyor. Son olarak bu alanda yeni bir ürün olan Bluetoothlu Stres Çarkı BlueSpin ortaya çıktı. Akıllı telefonlarla bağlantılı olarak çalışabilen stres çarklarının fiyatı ne kadar? Stres çarkının özellikleri neler? İşte tüm detaylar.

Stres çarkı çok kısa bir süre içerisinde çok geniş bir kullanım alanına yayıldı. Stres çarkı kullanımı ilk etapta sadece hobi olarak değerlendirilirken yavaş yavaş bir yarışa dönüşmesiyle beraber yeni bir akım oluşturdu. İlk etapta stres çarklarının nasıl daha hızlı döndürüleceği, nasıl daha uzun süre döndürüleceği gündem olurken şimdilerde ise stres çarklarının mobil uygulamaları gündemde. Son olarak ise her iki sınıfı da bir araya getiren yeni bir teknolojiyle tanıştık. Bluetoothlu Stres Çarkı BlueSpin olarak piyasaya çıkan yeni çarkın farklılığı epey bir dikkat çekecek cinsten. Öyle ki stres çarkı doğrudan akıllı telefonlarınız ile bağlanabiliyor.

Bluetoothlu Stres Çarkı BlueSpin Nedir?

Bluetoothlu BlueSpin, özel geliştirilmiş bir stres çarkının telefonlarla bağlantı kurmasıyla oluşturulmuş yeni bir stres çarkı. Bluetoothlu Stres Çarkı BlueSpin sayesinde çarkı telefonlarınızla eşleştirip ardından ise çarkın döndürme verilerinden, kullanım verilerine kadar hemen her bilgiyi de akıllı telefonunuzdan alabiliyorsunuz.

https://youtu.be/C-HBDfWRffw

Tüm bunlar için özel bir uygulama sunan Bluetoothlu Stres Çarkı BlueSpin, uygulama sayesinde diğer kullanıcılarla bağlantı kurmanızı da sağlıyor. Kullanıcılar istedikleri takdirde diğer kullanıcılarla bağlantı kurup stres çarklarını yarıştırabiliyor. Bluetoothlu Stres Çarkı BlueSpin sayesinde diğer kullanıcılarla yarışma için davet gönderebiliyorsunuz. Gönderdiğiniz davet kabul görürse ilk olarak sizin stres çarkıyla puan toplamanız bekleniyor.

Çeşitli hareketler ve döndürme hızınızla belli bir süre içerisinde puan topluyorsunuz. Ardından rakibinizin de aynı şekilde puanlarını izliyorsunuz. Üstün gelen kullanıcı kazanan kullanıcı oluyor ve ekstra level kazanıyor. Bu şekilde listelerde de başarı elde edebileceğinizi de belirtelim. Sıralamada öne geçmenizi sağlayacak olan yarışlarla beraber epey bir yükselme elde edebiliyorsunuz. İlk odağı haline gelen Bluetoothlu Stres Çarkı BlueSpin satış fiyatı da 50 dolar. Fakat satış konusunda ülkemizde ya da yurt dışında satış konusunda net bir bilgi bulunmuyor.