BlakckBerry KEYone

BlakckBerry KEYone Tanıtım Videosu Yayınladı

Akıllı telefon modellerinde bir türlü istediği alamayan markalardan biri olarak öne çıkan BlakckBerry akıllı telefon devrini kapatmadan önce son denemelerini yapıyor. Markanın bu alanda son denemesi ise BlakckBerry KEYone oldu. Geri dönüş akıllı telefonu olarak gösterilen serinin şimdi ise tanıtım videosu geldi.

Akıllı telefonların kullanılmaya başlaması bazı markaların sonu oldu. Başta Nokia, Motorola gibi markalar akıllı telefonlara istenen geçişi yapmadı ve piyasadan silindi. Yeniden farklı firmaların altında piyasaya girmeye çalışan bu markalar içerisinde en çok konuşulanı ise BlakckBerry. Bir dönem ekol olarak gösterilen marka iPhone serilerine rakip olarak gösterilirken bir türlü geçişi gerçekleştiremediği için piyasanın unutulan markalarından biri haline geldi.

BlakckBerry akıllı telefonlarının yeniden yükselmesini isteyen markanın bu noktada yeni seri akıllı telefonlar için kolları sıvadığını da görmüştük. Son olarak BlakckBerry KEYone modeliyle beraber kaybettiği yeri geri almak isteyen BlakckBerry yeni akıllı telefonları için sürekli yeni paylaşımlar yapmaya başladı. Artık özellikleri bir bir ortaya çıkan yeni seri telefon için son olarak ise tanıtım videosu yayınlandı.

BlakckBerry KEYone Nasıl Özelliklere Sahip?

Tanıtım videosuna geçmeden önce telefonların belli başlı bilgilerinden işe başlayalım. BlakckBerry KEYone modelinde yine standart akıllı telefonlardan farklı bir yapı kullanılıyor. Fiziksel klavyesinden vazgeçmeyen BlakckBerry KEYone akıllı telefonlarının ekran kısmında ise 4.5 inç ekran kullanımı yapılmış durumda. Fiziksel bir klavyesi olması ve ekranlarının küçük olması çözünürlük değerinin de minimum seviyelerde olacağı düşüncesini oluşturmuş olsa da BlakckBerry KEYone akıllı telefonlarında 1620 X 1080 gibi bir çözünürlük değeri dikkat çekmiş durumda.

Oldukça kaliteli bir görüntü sunan ekranların dışında modelde Snapdragon 625 serisi işlemci modelleri ve 3 GB RAM bellek miktarı kullanılmış durumda. Dahili depolama olarak ise sadece 32 GB bellek miktarı sunan serinin kendisi açısından en radikal kararı ise Android 7.1.1 işletim sistemi seçimi. BlakckBerry KEYone modelinin Android bir akıllı telefon olması markanın bu alanda yeniden yer almak istediğinin de en büyük göstergeleri arasında.

BlakckBerry KEYone Videoları Devam Edecek

Tüm bu özellikleriyle kullanıcıların karşısına geçecek olan BlakckBerry KEYone akıllı telefonlarının özelliklerini biraz daha öne çıkarmak ve sürekli telefonları gündemde tutmak isteyen marka yeni telefonları için tanıtım filmleri yayınlamayı da ihmal etmiyor. Sürekli olarak yayınlanan yeni videolarla beraber telefonların tasarımlarından tutunda telefonlarda yer alan belirleyici özelliklere kadar hemen her nokta için net bilgiler veriliyor.

Söz konusu akıllı telefonların tüm bu videolarla beraber ne kadar satış rakamı elde edileceğini bilmek oldukça zor. Sıkıntılı bir dönem geçirdiği bilinen serinin videolarının ne kadar etkili olacağını da BlakckBerry KEYone satışlarından sonra görmüş olacağız.