BlackBerry Ghost 1

BlackBerry pes etmiyor: Karşınızda BlackBerry Ghost

Akıllı telefon sektöründe zor günler geçiren BlackBerry, Optiemus ile anlaşarak yeni modeli BlackBerry Ghost’u üretti. Detaylar haberimizde.

Akıllı telefonların yeni yeni ortaya çıkmaya başladığı dönemlerde son derece popüler olan BlackBerry, sektörün gidişatına ayak uydurmamasından ötürü son derece zor zamanlar geçiriyor. Birçok kez sektörden çekileceği söylentileriyle gündeme gelen şirket, yeni modeli BlackBerry Ghost ile gündeme geldi ve henüz pes etmediğini gösterdi.

BlackBerry Ghost

 

Ghost, BlackBerry ve Hindistan merkezli Optiemus’un iş birliğinden ortaya çıkan bir model. Şirket tarafından tasarlanan ve geliştirilen, Optiemus tarafından üretilen akıllı telefon, Evan Blass tarafından paylaşılan ilk bilgilere göre yalnızca Hindistan’da satışa sunulacak.

BlackBerry Ghost ülkemizde satışa sunulacak mı?

Akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz kesin olarak bilinmiyor, ancak Optiemus tarafından üretilmiş olması cihazın Hindistan dışında bir bölgede satışa sunulma olasılığını azaltıyor.

Cihazın özellikleri hakkında pek bir bilgimiz yok, fakat bu modelin BlackBerry’nin yeni amiral gemisi olacağı ve buna bağlı olarak güçlü donanımsal özelliklerinin bulunacağı paylaşıldı.