Black Panther

Black Panther için Beklenen Fragman Yayınlandı

İlk olarak Kaptan Amerika 3 filmiyle kendisini gösteren Marvel’in kahramanı Black Panther, sonunda başlı başına bir film olarak geliyor. MArvel tarafından yapılan açıklama sonrasında ortaya çıkan yeni film için beklenen fragmanda sonunda yayınlandı. İşte yeni fragman.

Marvel kahramanları, sinema dünyasında kalıcı bir yere sahip. Her filmi sinemada ayrı bir gündem olan Marvel’in, son olarak yenilmezler serisiyle beraber gişe rekorları kırdığını da gördük. Marvel kahramanlarının bir araya geldiği Yenilmezler serilerinden sonra ise Kaptan Amerika serileriyle gündem olan Marvel, Kaptan Amerika serilerinde yeni karakterlerini de sinema dünyasına taşımıştı.

Bu karakterlerden birisi olan Black Panther ise hem büyük oranda ilgi gördü hem de başlı başına bir hikayeyi ortaya çıkardı. Zaten filmin içinde bir nevi kendi hikayesinin de sinyallerini verdiğini gördüğümüz Black Panther için beklenen haber de geldi. Marvel yapımı başlı başına ele alacağı yeni filmini duyurdu. Sinema filmi olarak gelecek olan Black Panther ile bir nevi kahramanlar savaşının da devam edeceği yeni bir hikaye işleneceği açıklandı.

Black Panther İlk Fragman

Chadwick Boseman tarafından canlandırılacak olan Black Panther, Kahramanlar Savaşı hikayesini konu ediniyor. Savaşta hem ülkesinin yöneticisi hem de babasını kaybeden Black Panther’in verdiği mücadelelere tanık olacağız. Yönetmenliğini de tanıdık bir isim Ryan Coogler’ın üstlendiği filmde Marvel’in başka bir karakterinin yer alıp almayacağı ise bilinmiyor.

Henüz bu konuda yapılan bir açıklama yok. Fakat söz konusu Marvel olunca film içerisinde benzeri sürprizlerle karşılaşabiliriz. Ne kadar ilgi göreceği ya da devam serilerinin gelip gelmeyeceği merak konusu olan Black Panther filminin ilk fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

https://youtu.be/dxWvtMOGAhw