cod bo4 1
Black Ops 4

Black Ops 4, Battle Royale modu ücretsiz oldu!

Call of Duty: Black Ops 4’ün Battle Royale modu 1 hafta boyunca ücretsiz oldu. Bugünden itibaren Blackout modunu PC, PS4 ve Xbox One cihazlarınızda ücretsiz olarak oynamanız mümkün.

Fortnite ve PUBG gibi bir oynayış deneyimi sunan Call of Duty’nin son çıkardığı mod, 7 gün boyunca ücretsiz olarak kapınıza geliyor. Blackout adındaki yeni oyun modu, bugünden itibaren PC, PS4 ve Xbox One’da ücretsiz oynanılabilecek.

Call of Duty: Black Ops 4’ün Battle Royale benzeri bir oynayış deneyimi sunan Blackout modu 17 Ocak yani bugünden itibaren 24 Ocak tarihine kadar tüm herkese ücretsiz oluyor. Bu süre zarfı içerisinde oyunu ücretsiz olarak satın alabilir, ve oynayabilirsiniz.

Battle Royale moduna ev sahipliği yapan Call of Duty: Black Ops 4, için en büyük rakip ise Battlefield ve elinde ciddi bir koz olduğunu belirtelim. Ücretsiz oynayabileceğiniz modda herhangi bir sınırlama olmadığı ifade ediliyor.

Call of Duty: Black Ops 4, diğer oyunlara göre ciddi anlamda pahalı bir oyun. PS Store’da 469 TL fiyat etiketine sahip olan oyunun sevenleri de bir hayli çok.