Bitmoji Ne Ise Yarar

Bitmoji Uygulaması: Kullanıcıların Bilmesi Gereken Birkaç Yöntem

İPhone, iPad, Android ve Chrome için Bitmoji uygulaması, kendi kişiselleştirilmiş emoji avatarınızı oluşturup başkalarına göndermenize olanak tanır.

Bitstrips’in Bitmoji uygulaması yeni değil, ancak birçok kişi yalnızca kendinizi özel bir emoji ile ifade etmenizi sağlayan klavye hakkında bilgi ediniyor.

Bitmoji Nedir?

Bitmoji, çeşitli sohbet programlarında arkadaşlarınıza ve ailenize kişiselleştirilmiş bir avatar göndermenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

Bu uygulama, görünümünüzü azaltmanıza olanak sağlayan tonlarca özelleştirme seçeneğine sahiptir. Saçınızı, yüzüzünz, göz renginizi, bedeninizi, kaşlarınızı, hatta avatarınızı birine gönderdiğinizde ortaya çıkan kıyafetlerinizi bile değiştirebilirsiniz. Ayrıca mutluluk, korku, iyimserlik ve sayısız diğerleri için ifadelere sahiptirler.

Bitmoji uygulaması

Bir iPhone veya iPad kullanıyorsanız, cihazınızda Bitmoji klavyesini kullanmak için iOS 8 kullanıyor olmanız gerekir. Bundan daha eski bir şeyi çalıştırıyorsanız, Bitmoji uygulamasının kendisi aracılığıyla yine de Bitmoji’yi insanlara gönderebilirsiniz.

Bitmoji Nasıl Kullanılır?

Bitmoji uygulamasını indirdikten sonra, sohbet uygulamalarınız (Android) veya klavyeniz (iOS) üzerinden erişmeniz gerekir.

Bitmoji uygulaması, kendi kurulum talimatları setiyle birlikte gelir, ancak bir iPhone veya iPad’de nasıl etkinleştirileceğini burada bulabilirsiniz:

  • Cihazınızın Ayarlar’ında “Genel” seçeneğine dokunun.
  • “Klavye” ye dokunun, ardından “Klavyeler” e tıklayın
  • “Yeni Klavye Ekle” ye dokunun
  • “Üçüncü Parti Klavyeleri” altında “Bitmoji” ye dokunun
  • Klavye listenize geri döneceksiniz. Buradan, “Bitmoji” ye dokunun
  • “Tam Erişime İzin Ver” seçeneğini Kapalı konumundan Açık konumuna getirin ve Bitmoji’nin klavyenize erişimini kabul edin

Bitmoji klavyesini canlı duruma getirdikten sonra, kısayollarınızla hızlı bir şekilde erişebileceksiniz. İOS’ta, Bitmoji klavyesine hızlı bir şekilde erişmek için “dünya” sembolüne dokunup ardından “ABC” düğmesine dokunmak isteyeceksiniz. Ayrıca, dünya düğmesini basılı tutabilir ve açılır menüden erişebilirsiniz.

Göndermek istediğiniz Bitmoji üzerine tıkladığınızda görüntü panoya kopyalanır. Mesaj alanına dokunun ve yapıştır’ı seçin. Bitmoji’nizi yapıştırın ve gönder düğmesine basın. İsterseniz, Bitmoji’nize bir mesaj da ekleyebilirsiniz.