Bitcoin simdide 10.000 dolarin uzerine cikti

Bitcoin, şimdide 10.000 doların üzerine çıktı

Bitcoin yerinde durmuyor ve daima hareketlilik içerisinde rekor kırmaya devam ediyor. Bu sabah erken saatlerde Bitcoin, ilk defa 10.000 doların üzerine çıkmayı başardı.

Şuan için en değerli kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin, tüm dünya ekonomisine şekil vermeye devam ediyor. Sabah 10.000 dolar barajını aşmayı başarırken, kalıcılık durumu ise söz konusu oluyor.

Geçtiğimiz ay 5000 dolar barajını aşan Bitcoin 1 ay içerisinde bu rakamı ikiye katlayarak bu durum üzerinden tartışmalara neden oldu. Kriptolu Bitcoin sabah saatlerinde CEX borsasında 10.000 dolar üzerinde işlem görünce kafalar karıştı.

Bulunduğumuz yılın ilk günlerinden bu güne kadar %1000 artış sergileyen Bitcoin, yatırımcılarını güldürmeye devam ediyor. Son zamanlarda ani artışlar her ne kadar kafaları karıştırmış olsa bile bu durumun devam edeceği kesin gibi.

Bu yılın başından bu yana piyasa değeri %1000 oranında artan Bitcoin, yatırımcıları cezbetmeye devam ediyor. Son haftalarda pek çok sembolik dönüm noktasını atlatması, bu değerin önümüzdeki yıl da katlanarak artmaya devam edeceğini gösteriyor.