Bitcoin Diamond

Bitcoin Esmeye Devam Ediyor! Bitcoin Diamond Piyasaya Sürüldü!

Son zamanlarda rüzgar gibi esen dijital para birimi Bitcoin’in Gold, Cash ve Diamond türlerini duymuş muydunuz?

Bitcoin son zamanların kuşkusuz en çok konuşulan konularından bir tanesi oldu. Dijital para birimi zamanla çatallanarak farklı türlerle karşımıza çıktı. Son olarak Bitcoin Diamond’la karşımıza çıkan para birimi ekonomide ki yükselişine istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Bitcoin son olarak Diamond ile karşımıza çıktı. Takım 007 ve EVEY tarafından geliştirilen yeni kripto para olan Bitcoin Diamond Bitcoin’de ki sorunlar üzerine üretildi.

Yıllarca gelişimini sürdüren Bitcoin, yavaş işlem hızı ve yüksek meblağlardaki işlem ücretleri gibi sorunlarından sıyrılamadı. Bu sorunları sebebiyle çeşitli çatallanmalara uğradı. BCD kısaltmasıyla duyurulan Bitcoin Diamond hakkında açıklamalarda bulunan geliştiriciler yepyeni bir şifreleme seçeneği sunduklarını ifade ettiler.

Bitcoin Diamond Web Sitesi Açıldı!

Bitcoin Diamon hakkında bilinmeyenleri açıklığa kavuşturmak amacıyla kurulan web sitesi kullanıcılara çeşitli bilgiler sunuyor. Peki Diamond tam olarak ne işe yarayacak? Geliştiriciler kafalardaki bu sorulara yanıt verebilmek amacıyla çeşitli açıklamalarda bulundu. BCD’nin çeşitli avantajlar sunduğunu belirten geliştiriciler daha hızlı işlem ve üst düzey gizlilik vaat ediyor.

Öte taraftan Bitcoin Diamond birçok ülkenin borsası tarafından desteklendiği belirtildi.