50 Cent Bitcoin

Bitcoin milyonerleri arasında 50 Cent’in de bulunduğu ortaya çıktı

Dünyanın en ünlü rapçilerinden birisi olan 50 Cent, Bitcoin akımına erken giriş yaparak bugün milyoner olan isimler arasında bulunduğunu açıkladı. Rapçi, 2014 senesinde satışa sunduğu bir albümünde kripto parayı kabul etmişti.

En popüler kripto para olan ve büyük bir düşüş yaşamasına rağmen bugün bile değerini 10 bin doların üzerinde tutan Bitcoin, dünyaca ünlü rapçi 50 Cent’i de milyoner yapmış. 50 Cent’in kendisi tarafından yapılan bu açıklama, rapçiyi kripto paraya yatırım yaparak milyoner olan isimler arasına ekledi.

50 Cent Bitcoin

Albümünü Bitcoin karşılığında sattı

Rapçi, yaptığı açıklamada 2014 senesinde Animal Ambition isimli albümü için Bitcoin’i kabul ettiğini ve bu dönemde değeri çok daha düşük olan kripto paradan 700 adet elde ettiğini paylaştı. Kripto paralarını hala satmadığını belirten rapçi, şu an her biri yaklaşık 11 bin dolar olan 700 Bitcoin’e, yani 7,7 milyon dolara sahip. 50 Cent albümünü satışa sunduğunda Bitcoin’in fiyatı 600 dolar seviyelerindeydi. Rapçinin Bitcoin’e yatırım yaparak albüm satışından elde edeceği 420 bin doları yaklaşık 18 kat artırdığı söylenebilir.