Bitcoin

Bitcoin hakkında soruları yanıtlayan ve yatırım tavsiyesi veren sohbet botu geliştirildi

Bitcoin ve diğer kripto para türlerine yatırım yapmak isteyen, ancak bu işlerden anlamayan kişilerin kullanabilmesi adına “Ben” isimli bir sohbet botu geliştirildi. Kripto para hakkındaki soruları yanıtlayacak Ben, yatırım tavsiyeleri de verebiliyor.

Bitcoin’in 20 bin dolara kadar yükseldiği dönemlerde sadece bir gün içerisinde kripto paranın değeri binlerce dolar yükselebiliyordu. Durum böyle olunca yatırım yapmayı düşünenler paralarını Bitcoin ile değerlendirmek istedi, ancak son derece yeni olan bu piyasa hakkında detaylı bilgiler bulmak oldukça zordu. Bu büyük çaplı bilgi eksikliğinin farkına varan geliştiriciler, yatırımcıların kripto para hakkındaki sorularını cevaplayabilecek bir sohbet botu yarattı.

Bitcoin

“Ben” olarak isimlendirilen sohbet botu, Bitcoin’e yatırım yapacaklara yardım etmek ve Bitcoin üzerinden kripto paraların nasıl işlediğini öğretmek amacıyla oluşturuldu. Google Play ve App Store üzerinden indirilmeye sunulan sohbet botu İngilizce dilini kullanıyor ve Blockchain hakkında da önemli bilgiler paylaşıyor.

Eğer Bitcoin’e yatırım yapmak istiyorsanız veya yalnızca kripto para piyasası hakkında bilgi edinmeyi amaçlıyorsanız Ben’e bir göz atmanızı öneririz.