iphone x

Bir Türk Kullanıcı iPhone X’te Kıl Çıkınca Telefonu İade Etti!

2017 yılının en iyi telefonu olarak gösterilen iPhone X’i satın ala bir müşteri kutunun içerisinden kıl çıkması nedeniyle telefonu iade etti!

24 Ekim tarihi itibari ile ülkemizde satışa çıkan iPhone X telefonu son yıllarda Apple’ın yaptığı en iyi işlerden bir tanesi olarak gösteriliyor. Türkiye’de telefonu ilk alan kişilerden bir tanesi olan bir kullanıcı kutunun içerisinden kıl çıktığı için telefonu iade ederek iade parasını geri aldı.

Telefonu İade Etti!

LOG’da yayımlanan habere göre kullanıcı telefonunun kutusunu açtığı sırada video çekerken telefonun arka bölümünde yer alan jelatinde kıl olduğunu fark etti. Bunun üzerinde Apple müşteri hizmetlerine ulaşan Türk kullanıcı telefonu satın aldığı mağazaya iade ederek para iadesini aldığı belirtildi.

Apple’ın açıklamalarına göre iPhone X modeli el değmeden üretilen nadir telefonlardan bir tanesi. Bu sebeple telefonda kıl çıkmasının sebebi iade ürünü olduğu için olabilir. Bilindiği üzere 14 gün içerisinde telefonlar koşulsuz iade seçeneğine sahipler.

Bu sorunun ardından kullanıcıların aklında Apple’ın Türkiye’ye gönderdiği iPhone X’lerin büyük bir bölümü iade ürünümü gibi sorular oluştu.