Jorgie Porter Career 1 1

Bir iCloud saldırısı daha yapıldı, Jorgie Porter’ın çıplak görüntüleri sızdırıldı!

Hollyoaks  dizisiyle ününe ün katan Jorgie Porter’ın iPhone’unda yer alan çıplak fotoğrafları ve videoları kısa süre önce internet ortamında paylaşıldı. İşte iCloud saldırısı hakkında tüm detaylar…

Bir zamanlar birçok ünlünün iCloud saldırısına uğradığını hatırlıyor gibisiniz. Yüzlerce cinsel içerikli fotoğraf ve videoları paylaşılan ünlülerin tüm hakları ihlal edilmiş ve olay çok farklı bir boyuta taşınmıştı. Tüm bu olaylardan sonra yeni bir olay daha meydana geldi. Kısa süre önce iCloud sızıntısı yapılarak 30 yaşında olan İngiliz aktris Jorgie Porter’ın birçok çıplak fotoğrafı ve videosu internet ortamında yayınlandı.

Jorgie Porter Career

 

Şimdilik hackerların iCloud hesabına giriş yaparak sızıntıya uğrattığı ünlünün vakası daha önceki Fappening olayının bir parçası olarak düşünülüyor. Sizlerinde bildiği gibi geçtiğimiz yıl Fappening saldırınsa Jennifer Lawrence, Selena Gomez gibi birçok ünlü ismin mahremiyeti herkes tarafından görülmüştü. Bu saldırılar bir virüs yoluyla çoğalırken, Jorgie Porter’ın tıpkı bu olay gibi bir saldırıya maruz kaldığı düşünülüyor. Ancak arkadaşının saldırısına da maruz kalmış olabilir. Şimdilik net bir bilgi henüz açıklanmış değil.

Hackerların artık iOS, Android gibi platform yollarıyla kötü amaçlı işlerini yaptığı bir gerçek. Jorgie Porter’ın ise polise bu durumu bildirip bildirmediği bilinmiyor.