k9 bim 1

BİM şimdide LG K9 satıyor!

BİM 4 Ocak Cuma günü LG K9 model akıllı telefonu satacak. Elektronik ürünleri perakende zincirlerinde artık görmeye alışmış olduğumuz bu günlerde, BİM yeniden bir kampanyaya imza atıyor.

LG’nin çok eski bir model olan K9 model akıllı telefonu BİM’de 4 Ocak 2019 gününden itibaren mağazalarda yer alacak. Bim ve benzeri marketler genel anlamda ekonomik fiyatlı ürünleri satışa sunarken, LG K9’un fiyatı ise 999 TL civarında olurken, yüksek bir fiyattan satışa çıkması cidden tepki çekmiş gibi duruyor. Çünkü böyle bir telefonun online mağazalarda 750 TL civarında satışa çıktığı zaten belli.

bimm

LG K9’un özelliklerine değinecek olursak eğer, Akıllı telefonda 5 inç 720 x 1280p çözünürlüğünde ekran yer alıyor. Snapdragon 210 model işlemciden gücünü alan telefon 2 GB RAM ile destekleniyor. Depolama alanı ise 16 GB olurken, 32 GB microSD desteği bulunuyor. 2500mAh batarya ve Android 7.1.2 ile kutusundan çıkıyor. 8 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera bulunuyor.

BİM LG KG9’u Pahalıya Satıyor!

Teknoekip olarak BİM’den bu fiyata bu telefonu almanızı tavsiye etmiyoruz. Çünkü LG K9 online mağazalarda daha ucuza alabilirsiniz.