Battlefield Anthem

Battlefield Anthem ertelendi, yeni Battlefield geliyor!

Electronic Arts, Battlefield’ın yeni oyunu Battlefield Anthem’ın ertelendiğini resmi olarak açıkladı. Oyunun ertelenmesiyle birlikte yeni bir Battlefield oyununun satışa sunulacağı duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Battlefield serisinin beklenen oyunu Anthem’ın ertelendiği duyuruldu. Bu sene satışa sunulması beklenen oyunun gelecek seneye ertelendiğini açıklayan Electronic Arts, serinin hayranlarına bir de sevindirici haber verdi. EA, seneye ertelenen oyunun boşluğundan yararlanarak yeni bir Battlefield oyununu satışa sunacak.

Anthem’ın ertelenmesinin aslında bir “erteleme” olmadığını söyleyen EA, hikaye üzerine yoğunlaştıklarını ve işlerini iyi yapmaya çalıştıklarını söyledi. Oyunun 2019’un ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. Öte yandan yeni Battlefield oyununun bu senenin Ekim ayında raflardaki yerini alacağı da belirtildi. EA’in bu açıklaması elbette serinin hayranlarını oldukça sevindirdi, çünkü açıklanan tarihlere bakacak olursak 5 ay aralıkla iki Battlefield oyunu satışa sunulacak.

Battlefield Anthem

Geçen sene EA, Call of Duty serisini tamamen değiştirmekle ve serinin kalitesini düşürmekle suçlanmıştı. Bakalım Battlefield’da da böyle bir durum yaşanacak mı.