battlefield 5

Battlefield 5 Duyuruldu! Tüm Detaylar!

FPS oyunları arasında en sevilenlerden biri olan Battlefield, yeni oyunuyla PC ve konsollara gelmeye hazırlanıyor. İşte Battlefield 5 hakkındaki ortaya çıkan ilk detaylar.

Oldukça geniş bir takipçi kitlesi olan FPS oyunları arasında yer alan Battlefield ile EA, önemli bir başarıda elde etmiş oldu.

Battlefield 5 Eşsiz bir deneyim sunacak

Geçtiğimiz yıl satışa çıkan oyun 1. Dünya Savaşı’na odaklanmıştı. EA ve DICE’nin geliştirdiği Battlefield 1 son derece başarılı bir oyundu ve bunun karşılığını da satış rakamları bazında aldı.

EA, Battlefield 1 ile yakaladığı başarıyı Battlefield 5 ile devam ettirmek istiyor. Geçtiğimiz gün Battlefield 5 resmiyet kazanmıştı ve yapımcı ekip de  oyun hakkındaki ilk görsel detayların 23 Mayıs’ta paylaşılacağını açıklamıştı. Şimdilik 23 Mayıs’a kadar bekleyeceğiz.

battlefield 5

Oyunda hikaye akışının Battlefield 1’de ki gibi cepheler halinde oyun severlere sunulması bekleniliyor. Yani hikaye tek bir kişi üzerinden ilerlemeyecek. Dolayısıyla hangi cepheyi oynamak istiyorsanız direkt olarak menüden o cephedeki savaşa giriş yapabileceksiniz.

Daha fazla detayın 23 Mayıs’taki resmi tanıtımda ortaya çıkmasını bekliyoruz.