BAE

BAE Mars’a Kuracağı Kentin Resimlerini Paylaştı!

Geçen ay Mars’a kent kurmak isteğini açıklayan Birleşik Arap Emirlikleri proje ile ilgili görseller paylaştı!

Gelecek yıllarda uzay ile ilgili gelişmelerden en önemlisi kuşkusuz Mars’ta koloni oluşturup insanoğlunu Mars’a yerleştirmek. Bu proje için birçok özel firma ve devlet projeler geliştirip çeşitli adımlar atmaya başladı. Bu adımlardan bir tanesi de kuşkusuz Birleşik Arap Emirlikleri’nin kent projesi. BAE geçtiğimiz aylarda duyurduğu ve yaklaşık 136 milyon dolar harcayacağı proje için çeşitli resimler paylaştı.

BAE Mars’a Koloni Kuracak!

Oldukça gelişmiş ve üst düzey teknolojilerle donatılmış kentte 600 bin kişi yaşayabilecek. BAE’nin önümüzdeki 100 yıl içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı kentte hyperloop teknolojisi kullanılacak. Birçok yenilikçi teknolojinin kullanılacağı kent Elon Musk tarafından oluşturulacak Mars kolonisinin ilk komşusu olabilir.

Bilindiği üzere NASA ve SpaceX 2020 yılında Mars’a giderek insanoğlunu kızıl gezegene yerleştirecek. İşte BAE’nin projesine dair görseller!

Söz konusu projeden yeni kareler bugün kamuoyu ile paylaşıldı600 bin kişiye ev sahipliği yapması planlanan kentte hyperloop taşıma sistemi de yer alacak. İşte BAE’nin çok konuşulacak projesinden kareler…

lBNa6XPNESPjkre88zdww atlvgpmegkmcsWQ ronaQ k a4LEqefkaAWK29RXd96A M1uattKbNk fTDS2tkk9lg QLVcQ3fvMkqbN1BvwS82DA tJXLmqwxp02 pWY8HBbDkg 1 w5VbfQo0vEGUAalkJCg17Q XcyfQ4HUqC4nN b2b8ag XKUpv7M9uEarulqkhmQP6g Ygh7e3Er ZNadK3TcLkmfiljgq3Ou9A