hayvanlar sosyal medya

Ayı, köpek balığı ve yılan tarafından ısırılan adam sosyal medyada alay konusu oldu

Sadece 20 yaşında olmasına rağmen son birkaç sene içerisinde ayı, çıngıraklı yılan ve köpek balığı tarafından ısırılan Dylan McWilliams, ilginç hikayesi ve açıklamasıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

Birçok kişi hayatında ayı, köpek balığı veya çıngıraklı yılan görmemiştir ancak Dylan McWilliams bu üç farklı hayvan tarafından da saldırıya uğradı. Sadece 20 yaşında olan ve son dört sene içerisinde hayvanlar aleminin en tehlikeli türlerinden üçünün saldırısına uğrayan Dylan, sıra dışı hikayesiyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Dylan’ın ısırılma hikayesi ilk olarak çıngıraklı yılanla başladı. Yaklaşık 3,5 sene önce doğa yürüyüşü yaptığı sırada ölümcül zehirli canlıyla karşılaşan Dylan, şans eseri vücuduna az bir miktarda zehir girmesi sonucunda kurtulmayı başarmış. İkinci ısırık ise kamp yaptığı sırada bir ayıdan gelmiş. Geride bıraktığımız yaz mevsiminde arkadaşlarıyla kampa giden Dylan, büyük bir ayının saldırısına uğramış ve kafasının arka kısmı hayvan tarafından ısırılmasına rağmen şans eseri kurtulmuş. Ve son ısırık da Perşembe günü Havaii’de yaşadığı köpek balığı saldırısından kalmış. Okyanusta yüzdüğü sırada bir köpek balığı tarafından hedef alınan genç, bacağını ısıran ve onu suyun altına çeken köpek balığından kurtularak kıyıya yüzmeyi başarmış.

https://twitter.com/NobleLady728/status/987921597628477440

(Bahse girerim sırada yıldırım vardır)

(Sırada Koca Ayak saldırısı var!)

Dylan, tüm bu olayların yaşanmış olmasından ötürü şansız mı, yoksa hepsinden kurtulduğu için şanslı mı olduğunu anlayamadığını dile getirdi.

https://twitter.com/TheChaplainMike/status/988034130959990786

(Ya bu adamın gölgesi gibi davranıp loto oynardım, ya da ondan olabildiğince uzak dururdum)

https://twitter.com/TDC062975/status/988051425090392067

(Galiba bu kişinin evde kalması gerekiyor ancak bir örümcek ya da kaplumbağa gibi bir şey tarafından ısırılabilir, umarım köpeği ısırmaz)