Tesla otomobillerine Atari oyunları geliyor!

Elon Musk, bir sonraki yazılım güncellemesiyle birlikte Tesla otomobillerine klasik Atari oyunlarının ekleneceğini duyurdu.


Son derece zor zamanlar geçirmesine ve medyaya savaş açmasına rağmen farklı tarzını korumaya devam eden Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden Tesla otomobillerinin yeni bir güncelleme alacağını ve bu güncellemeyle birlikte Atari oyunlarının otomobillerin sistemine ekleneceğini duyurdu.

Musk, 4 hafta içerisinde dağıtımına başlanacak V9.0 güncellemesiyle birlikte oyunların yükleneceğini belirtti, ancak otomobillere hangi oyunların ekleneceği hakkında net bilgi vermedi. Yalnızca Pole Position, Tempest ve Missile Command oyunlarının eklenmesini istediklerini ve hatta Missile Command’i otomobil park halindeyken, direksiyon ile oynanabilir şekilde ayarlamayı deneyeceklerini paylaştı.Açıklamaların ardından güncellemeye sürprizler eklemek adına hala vakitleri olduğunu da belirtti.

Tesla müşterileri otomobillerindeki gizli özellikleri ve sürprizleri bulmak adına büyük çaba sarf ediyor, bu durumdan da oldukça keyif alıyor. Bakalım bu sefer elektrikli otomobillerin sisteminden ne gibi şeyler çıkacak.

Kaynak