Asusun ZenBook Flip serisi Intelin en son islemcileri ile guncellendi4

Asus’un ZenBook Flip serisi Intel’in en son işlemcileri ile güncellendi

Asus, bulunduğumuz yıl başında Computex’te ince ve hafif ZenBook Flip S dizüstü bilgisayarlarını duyurmuştu ve hangi işlemciyi kullanacaklarını söylememişti. Asus, Intel’in 8. nesil yongalarını tanıtmış ve bu hafta IFA’da ZenBook Flip dizüstü serisini en son dört çekirdekli işlemcilere sahip olduğunu ifade etti.

Tahmin edebileceğiniz gibi Flip S sadece 10.9mm kalınlığa sahip olarak geliyor. Ayrıca 2.42 kg ağırlığına sahip. Bu bakımdan Apple‘a göre kıyaslarsak eğer 12 inç MacBook‘undan daha ince ama az daha ağır durumda. Asus, Intel’in en son ve yeni olan 8. nesil Intel Core i7-8550U işlemcisiyle geliyor. 1TB’lık PCIe SSD depolama alanına sahip olan yeni bilgisayarlar yaklaşık 11.5 saat pil ömrü vaad ediyor. Ayrıca şarj için USB-C bağlantı noktası sunuyor. 13.3 inçlik 4K ekran ile gelirken 360 derece katlanma sağlıyor.

3 Asusun ZenBook Flip serisi Intelin en son işlemcileri ile güncellendi1 Asusun ZenBook Flip serisi Intelin en son işlemcileri ile güncellendi

Flip S, tüm bunların yanı sıra dizüstü veya tablet modunda kullanılıyor ve küçük bir parmak izi okuyucusuna sahip. Zenbook Flip S sadece 1.099 dolar ile başlıyor.

ZenBook Flip 14 ve ZenBook Flip 15

Asus, IFA’da Flip serisinde iki dizüstü daha piyasaya çıkarıyor. Flip 14 modeli normal ve 360 derece çevirme ekranıyla gelirken, Asus’un kalem desteğine sahip ve ince bir görüntü sunuyor. Asus, Intel’in son nesil çekirdeklerini sunan i7 işlemcisini Flip 14’de 16GB RAM ve Nvidia MX150 ekran kartı ile 512GB SSD depolama alanıyla kullanıcının karşısına çıkarıyor. 14 inç ekran ile gelirken 13 inçlik bir ekran havası sunuyor. Çünkü çerçeveleri ciddi anlamda çok ince. Flip 14 yaklaşık 13 saat kullanım ömrü sunuyor ve 799 Euro ile satışa çıkıyor.

Daha büyük model olan Flip 15 ise Full HD seçeneği ve 15.6 ekran boyutuna sahip. Ekran kartı GTX 1050 olurken, Flip 15’i hareket halinde hafif bir oyun bilgisayarı gibi kullanıcıya gösteriyor. 2TB HDD ve 512GB SSD ile son nesil i7 işlemciyle geliyor. Flip 15 ise 899 Euro ile satışa çıkacak.

Asusun ZenBook Flip serisi Intelin en son işlemcileri ile güncellendi5 Asusun ZenBook Flip serisi Intelin en son işlemcileri ile güncellendi4 Asusun ZenBook Flip serisi Intelin en son işlemcileri ile güncellendi3 Asusun ZenBook Flip serisi Intelin en son işlemcileri ile güncellendi2 Asusun ZenBook Flip serisi Intelin en son işlemcileri ile güncellendi1