ZenWatch 2 ve 3 1 e1499017144678 1

Asus ZenWatch 2 ve 3 için Android Wear 2.0 Güncellemesini Erteledi

ZenWatch 2 ve 3 akıllı saatleri için yeni güncellemeler hakkında ilginç bir açıklama geldi. Yapılan açıklamayla beraber her iki model için Android Wear 2.0 güncellemesinin ertelendiği açıklandı. Üstelik güncellemelerin ne zaman geleceği konusunda da net bir açıklama yapılmadı. İşte yeni akıllı saat güncellemeleri için detaylar.

Asus, akıllı telefon pazarında Zenfone modelleriyle kendisini göstermeye başladı. Bunun yanında akıllı telefon devinin, bir yandan da akıllı saat teknolojileri üzerinde çalışmalarına devam ettiği biliniyor. Son olarak ZenWatch 2 ve 3 serilerini yayınlayan teknoloji devinin, akıllı saat teknolojileri yanında saatlerinde sunulan tasarımları da bir hayli beğeni topluyor. Hem şık hem de gelişmiş teknolojileriyle dikkat çeken seriler güncelleme konusunda ise ne yazık ki pek başarılı modeller değil.

Özellikle ZenWatch 2 ve 3 modellerinin Android Wear 2.0 geçiş süreci bir hayli sıkıntılı bir süreç olmuştu. Bir türlü teknoloji devi yeni sürüme geçiş yapmadı. Diğer akıllı saat markalarının bir bir yeni sürüme geçmesine karşın Asus’un yeni serilere geçmemesi ise markanın epey bir eleştiri almasına neden olmuştu. Şu sıralar yeni güncelleme alması beklenen akıllı saatler için bir kötü haber daha geldi. Asus ZenWatch 2 ve 3 modelleri için yeni güncellemesini bir kez daha ertelediğini açıkladı.

ZenWatch 2 ve 3

ZenWatch 2 ve 3 Android Wear 2.0 Güncellemesi Gelmiyor

ZenWatch 2 ve ZenWatch 3 kullanıcıları ne zaman güncelleme gelecek derken yeni seri güncellemelerin bir kez daha ertelendiği açıklaması geldi. Aslında yeni ZenWatch 2 ve 3 güncellemelerinin yayınlanması için kısa bir süre kaldığı belirtilmişti. Yeni seri güncellemelerin Temmuz ayında yayınlanması bekleniyordu. Fakat yeni güncelleme merakla beklenirken olumsuz bir açıklama geldi.

Asus yeni güncellemelerini yayınlamadığı gibi, yeni güncellemelerinin bir süre daha gecikeceğini belirtti. Bu kez ise net bir tarih de verilmedi. Yani ZenWatch 2 ve 3 modelleri için güncellemeler belirsiz bir tarihe ertelenmiş oldu. Güncellemelerin ne zaman yayınlanacağını hatta gelip gelmeyeceğini de bilmiyoruz.