asus zenfone zoom s 1 1

Asus Zenfone Zoom S Türkiye’de Satışa Çıktı

Asus Zenfone Zoom S kısa süre önce Türkiye’de satışa çıktı. İşte Zoom S hakkında tüm detaylar.

Asus kamerasıyla kullanıcıları etkileyen Zoom S modelini kısa bir süre önce ülkemizde satışa çıkardı. Özellikle 13MP PixelMaster ön kamerası yer alan cihazın arka kısmında çift kamera yer alıyor. Bu kameralardan birincisi 12MP PixelMaster ve ikinci kamera yani Zoom kamerasıda 12MP olarak geliyor. Bu bakımdan Asus mobil fotoğrafçılık konusunda ciddi bir adım attığını gözler önüne sermiş durumda. Elbette Asus böyle bir kamera karşısında Full HD AMOLED ekran ve 5000mAh batarya kapasitesi sunarak cihazını tam anlamıyla desteklemekle kalmayıp üstüne birde Snapdragon 625 işlemci, Adreno 506 GPU ve 4GB RAM yerleştirmiş. Bu bakımdan Zenfone Zoom S tam olarak kullanıcıyı fiyatıyla ve performansıyla tatmin edebilecek durumda geliyor.

PixelMaster teknolojisiyle gelen 12MP geniş açılı merceğinde yer aldığı ana kamerasıyla özellikle karanlık ortamlarda ciddi derecede güzel fotoğraflar yakalamak münkün. Yakın çekim konusunda ise 12MP Zoom kamerası 2.3x optik zoom ve 12 kat toplam zoom yapabilme yeteneğine sahip. Zoom S, f/1.7 diyafram açıklığı son nesil Sony IMX362 sensörlü 12MP kamerasıyla birleşiyor ve ortaya kaliteli fotoğraflar çıkıyor.
Tüm bunların yanı sıra kamera konusunda ASUS TriTech + ™‘a sahip olan Zoom S, ayrıca DSLR kameralarda yer alan veya benzerlik gösteren çift pixel PDAF sistemine sahip. Bu bakımdan tespit ve otomatik odaklama yapabilmesiyle hızlı fotoğraflar çekmek mümkün.

asus zenfone zoom s

Zenfone Zoom S Fiyatı Ne Kadar?

Zenfone Zoom S fiyatına baktığımızda şuan için Vatan Computer ve Teknosa’da 2498.99 TL gibi bir fiyatla kullanıcılarını bekliyor. Fotoğrafçılığı seven kullanıcılar bu modeli tercih edebilir. Elbette diğer telefonlarla kıyaslanabileceğini göz önünde bulundurduğumuzda daha farklı alternatifler de yer almakta.