Asus ZenFone 4 Selfie Lite 1

Asus ZenFone 4 Serisine Ait “Selfie Lite” Ortaya Çıktı!

Tayvan’lı teknoloji devi Asus; ZenFone 4 serisi telefonlarını bir süre önce düzenlediği lansman ile tanıtmıştı. Bugün gerçekleşen bir olay neticesinde Asus’a ait olan ZenFone 4 Selfie Lite isimli bir cihaz daha görüntülendi.

Bugün gerçekleşen olayda; Asus’un Filipin sitesinde, ZenFone 4 Selfie Lite isimli bir cihazın görüntülenmesi ile ortaya çıkan olay ile Zenfone 4 serisine ait yeni bir varyant da ortaya çıkmış oldu.

Donanım özelliklerine bakıldığında ile orta segment için üretilmiş olan ZenFone 4 Selfie Lite‘ın odak noktası kamera olmuş.

Asus ZenFone 4 Selfie Lite’ın Donanım Özellikleri

Her iki yönde de 13MP kamera yer alan Selfie Lite’da 5.5 inç HD bir ekran kullanılmış. 4 çekirdekli Snapdragon 425 yonga setine sahip ve 2GB RAM’i bulunuyor. Aynı zamanda cihaz 32GB veya 16GB dahili hafıza seçeneklerinin de sunulduğu yeni Zenfone 4’de, Android 7.0 Nougat ZenUI arayüzüne sahip olacak. 3000 mAh bataryası bulunan cihaz ortalama bir kullanım süresi sağlayacak.

Asus ZenFone 4 Selfie Lite’ın Fiyatı

Ortaya çıkan sayfa da yani Filipinler’de 156 ila 176 dolar arasında bir satış etiketiyle sunulan ZenFone 4 Selfie Lite‘ın henüz ülkemize gelip gelmeyeceği net değil.