asus zenfone 4 pro gorundu 3 1

Asus Zenfone 4 Pro Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Asus, 6 farklı model Zenfone 4 ismini vermiş olduğu yeni telefonlarını 2017’nin ikinci yarısına ulaşacağını duyurmuştu. Tayvanlı üretici temmuz ayının başında Zenfone 4 Max’ı resmen tanıtmıştı ve böylelikle  Zenfone 4 Max ilk tanıtılan ürün olurken diğer modeller merak ile beklemeye devam etmiştik; Şimdi de İtalya’dan gelen bir sızıntı sayesinde Zenfone 4 Pro da ortaya çıktı.

Sızdırılan görsellerden görülebileceği gibi çift arka kamera yapısı bulunuyor. Ayrıca arka kamera özellikleri arasında, 2x optik yakınlaştırma özelliğinin de bulunacağını kamera modüllerinin arasında yer alan yazıya istinaden söylenebilir. Ayrıca çift sensörlü arka kameranın yanında bir sensörde yer alıyor. Bu sensörler, muhtemelen odaklama sistemi için yerleştirilmiş olabilir.

asus zenfone 4 pro gorundu 2

Cihazın ön yüzeyinde home tuşu görülür durumda olduğundan  kullanılmaya devam edeceğini söylerken, parmak izi okuyucu sensörünün yer aldığı da dikkatlerden kaçmıyor. Yeni Asus ZenFone 4 Pro ismini taşıması beklenen modelin, Samsung S8 serisi ile başlayan neredeyse çerçevesiz ekran tasarım anlayışına geçmediğini söylenebilir.

Zenfone 4 Pro Özellikleri Neler?

Pro telefonunun tüm Zenfone 4 serilerinin amiral gemisi olması bekleniyor ve bu görev için doğru özellikleri var denebilir. 6 GB RAM‘li bir Snapdragon 835 yonga seti ile birlikte gelirken;  5.7″ AMOLED panel kullanılan QHD kullanıldığını belirtelim. Telefonun işletim sistemi Android 7.1.1 Nougat  olacağı ve Zenfone 4 Pro, muhtemelen en yeni ZenUI ürününe sahip olacaktır.

asus zenfone 4 pro gorundu 4

Cihazın resmi olarak satışa çıkıp çıkmayacağı henüz kesinleşmediğini de belirtelim.