Asus Zenfone 4 1 1

Asus Zenfone 4 Özellikleri Belli Olmaya Başladı

Akıllı telefon dünyasında Zenfone modeliyle kendisini gösteren Asus, en çok satan akıllı telefon markalarından da biri olmaya başladı. Özel seri akıllı telefon modelleriyle satış rakamlarını epey bir artıran marka şimdi ise yeni seriler için kolları sıvamış durumda. Bu kez Asus Zenfone 4 modeli için yeni çalışmalar başladı. İşte telefonlara yönelik ilk detaylar.  

Asus Zenfone 3 serisi epey geniş bir seri oldu. Max modelleri bir yana dursun son tanıtımı yapılan Zoom modelleriyle beraber kamera konusunda ekstra çözümler sunan Asus istediği başarıyı yakalamıştı. Markanın Zenfone 3 serilerini sürekli genişletmesine rağmen bir yandan da Asus’un ne zaman yeni serilere geçiş yapacağı da merak konusu oldu. Çok daha gelişmiş teknolojilere yer vereceği açıklanan Asus Zenfone 4 akıllı telefonları içinse sonunda beklenen haberler geldi.

Telefonların isimleri ve serinin özellikleri hakkında ilk detayları görmeye başladık. Öncelikle ilk aşamada 3 farklı modelin piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Asus Zenfone 4, Asus Zenfone 4 Max ve Asus Zenfone 4s modelleriyle gelecek olan telefonların en yüksek modeli Asus Zenfone 4 olacak ve bu model Snapdragon 835 işlemciler bulunacak. Bu modelde RAM bellek miktarının ise en az 4 GB olması bekleniyor. Bir diğer model olan Max modelinde ise 5000 mAh değerinde üst düzey batarya sunulacağı ve 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran kullanılacağı belirtiliyor. İşlemci kısmında ise Snapdragon 630 serisinin kullanılması bekleniyor.

Asus Zenfone 4 Ne Zaman Gelecek?

Yeni seri akıllı telefonların nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda ilk bilinen detaylar bu şekilde. Henüz telefonların sistem özelliklerinin ne kadar genişleyeceğini bilmiyoruz. 3 farklı model ile gelecek olan yeni serinin yine aynı sistem üzerinden gideceği belirtiliyor.

Asus Zenfone 4

Bir telefonun kamera özelliklerinin öne çıkacağı, bir diğer modelin ekran özelliklerinin öne çıkacağı son modelin ise batarya konusunda öne çıkacağı belirtiliyor. Geçmiş seride olduğu gibi tek bir özelliğe yönelik akıllı telefon modellerini sunacak olan Asus’un yine bu şekilde başarı elde etmeye çalışacak.

Telefonların Fiyatı Belli Mi?

Asus Zenfone 4 akıllı telefonlarının yine uygun aralıklarda olması bekleniyor. Fakat telefonları çıkış tarihi belli olmadığı gibi düşünülen fiyat aralıkları da belli değil. Bunun için Asus’un yapacağı tanıtımlarda detayların verilmesini beklemek gerekiyor. Özellikle telefonların özelleştirilmiş versiyonlarının nasıl olacağını da beklemek gerekiyor. Öyle ki Asus’un genelde her modelde bir özelliği öne çıkarması serinin farklılaştırılmış telefonlarla geleceğini gösteriyor.