ASUS Zenfone 4 Max 2 1

ASUS Zenfone 4 Max Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Asus’un tanıtacağı yeni 6 akıllı telefon serisinin ilk modeli ortaya çıktı. ASUS Zenfone 4 Max olarak tanıtılan yeni model akıllı telefon dünyasının yeni fiyat performans canavarı olacak. Peki ASUS Zenfone 4 Max özellikleri neler? İşte tüm detaylarıyla yeni seri Asus!

Asus, daha çok özelleşmiş kullanım amaçlarına yönelik olarak sunduğu yeni seri akıllı telefonlarıyla gündeme gelmeye başladı. Kimi serisinde selfie özel telefonuna yer veren kimi serisinde uzun kullanım sürelerine önem veren markanın bu kez dev pil kapasiteli yeni modeli tanıtıldı. ASUS Zenfone 4 Max adı ile gelecek olan yeni modeli özellikleri ise şimdiden ilgi odağı haline geldi. Hemen yeni modelin özelliklerine geçelim.

ASUS Zenfone 4 Max Ekran Sistemi

Orta segmentin yeni üyesi olacak olan akıllı telefonun, ekranları 5.5 inç boyutunda. Son günlerde çok kullanılan ekran boyutlarından birine sahip olan serinin, çözünürlük değeri ise Full HD. LCD IPS panel kullanımının yapıldığı görülen akıllı telefonun, ekran kısmı standartların çok çok üstünde değil. Daha makul bir model.

ASUS Zenfone 4 Max

ASUS Zenfone 4 Max Tüm Teknik Sistem

Gelelim teknik özelliklere. ASUS Zenfone 4 Max modeli iki farklı seri olarak geliyor. Bir seride Snapdragon 430 işlemci ve 4 GB RAM bellek sunulurken, bir diğer seride ise Snadragon 425 işlemcileri ve 2 GB RAM bellek sunuluyor. Tabi ki ilk model çok daha performanslı bir seri olarak karşımıza çıkacak. Depolama alanı kısmında da kullanıcı seçimlerine bırakılmış bir akıllı telefon görmekteyiz. 64 GB, 32 GB ve 16 GB depolama alanlarından herhangi biri tercih edilebiliyor.

ASUS Zenfone 4 Max

Kamera ve Pil Teknolojileri

Tasarıma da doğrudan etki edecek çift arka kamera ile gelen yeni seri akıllı telefonların 13 MP değerinde çift kamera kullandığı görülüyor. Ön kısımda 8 MP değerinde tek kamera kullanan teknoloji devi orta sınıf için oldukça başarılı değerler vermekte. Pil kısmına gelecek olursak yeni Max serisinin tam olarak 5000 mAh değerinde pillere sahip olduğunu görmekteyiz. Çok uzun bir kullanım süresi sunacak olan telefonların çıkış fiyatı ise 235 dolar gibi düşük bir fiyat olacak.

ASUS Zenfone 4 Max Serisini Özetleyecek Olursak;

İşlemci: Snapdragon 430 / Snapdragon 425

Bellek Miktarı: 2 GB RAM / 4 GB RAM

Depolama Alanı: 64 GB,  32 GB ve 16 GB

Ekran: 5.5 inç Full HD IPS

Kamera: çift arka 13 MP ve 8 MP ön

İşletim Sistemi: Android Nougat

Pil: 500 mAh

Fiyat: 235 dolar